تاريخ : شنبه 16 فروردين 1393 | 15:4 | نویسنده : sara

Cortanaمایکروسافت به منظور رقابت با اپل و گوگل اقدام به ساخت دستیار صوتی با نام Cortana کرده است.

از آنجا که اپل دستیار صوتی Siri  و گوگل Google Now  را به عنوان دستیار صوتی ارایه کرده، مایکروسافت نیز سرویس Cortana را برای نسخه ۸٫۱ ویندوز فون ارایه کرده است.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دستیار صوتی Cortana امکان ذخیره اطلاعات در یک فایل نوشتاری در برنامه NoteBook است. این برنامه همچنین قابلیت دسترسی به اطلاعات شخصی، مکان‌ها و لیست تماس‌ها را دارد.

دستیار صوتی Cortana همچنین با دریافت اطلاعات در ایمیل، امکان تحلیل زمان و مکان را دارد و قادر است برخی موارد را به کاربر یادآوری کند.

هنوز مایکروسافت عرضه این برنامه را در نسخه ۸٫۱ سیستم‌عامل ویندوز فون نداده، اما انتظار می‌رود در کنفرانس ماه آینده این شرکت از آن پرده برداری کند.


برچسب‌ها: Cortana؛ دستیار صوتی مایکروسافت برای رقابت با اپل و گوگل,

تاريخ : شنبه 16 فروردين 1393 | 14:52 | نویسنده : sara

شرکت مایکروسافت سیستم‌عامل ویندوز فون را به شکل رایگان در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌دهد.

smartphones

مایکروسافت برای تشویق تولیدکنندگان به منظور استفاده و پشتیبانی از ویندوز فون، این پلات‌فورم را به شکل رایگان در اختیار شرکت‌ها قرار می‌دهد.

این شرکت پیشتر برای عرضه سیستم‌عامل ویندوز فون از شرکت‌ها مبلغی را دریافت می‌کرد، اما در کنفرانسی که از نسخه WP 8.1 رونمایی شد، اعلام کرد که این نسخه به شکل رایگان در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.

این حرکت یک تغییر کلیدی برای شرکت مایکروسافت است که همیشه برای خدمات نرم افزار اصلی هزینه‌ای را در نظر می‌گیرد.

بر این اساس ارایه ویندوز فون به شکل رایگان باعث کاهش قیمت گوشی‌های هوشمند ویندوزفونی خواهد شد و سهم مایکروسافت به این ترتیب افزایش خواهد یافت.

از سوی دیگر این مساله باعث خواهد شد که سازندگان بیشتر به تولید گوشی‌های ویندوز فونی بپردازند و به طور غیر مستقیم موجب افزایش فروش گوشی های نوکیا خواهد شد.


برچسب‌ها: مایکروسافت ویندوزفون را رایگان کرد,

تاريخ : شنبه 16 فروردين 1393 | 13:44 | نویسنده : sara
 تمامی آسیب پذیری های اصلاح شده در موتور مرورگر WebKit قرار دارند.



شركت اپل به روز رسانی های امنیتی را برای مرورگر سافاری بر روی سیستم عامل مكینتاش منتشر كرد. تمامی آسیب پذیری ها در موتور مرورگر WebKit قرار دارند.


این به روز رسانی ۲۷ آسیب پذیری را برطرف می نماید كه ۲۶ آسیب پذیری می تواند منجر به اجرای كد از راه دور شود.
یك آسیب پذیری نیز می تواند به برنامه ای كه كد دلخواه را اجرا می كند اجازه دهد تا با وجود حفاظت های sandbox، فایل های دلخواه را بخواند.

بسیاری از آسیب پذیری های مشابه با این آسیب پذیری ها در به روز رسانی چند هفته گذشته در iOS 7.1 برطرف شده است.


برچسب‌ها: انتشار اصلاحیه های امنیتی اپل برای سافاری,

تاريخ : شنبه 16 فروردين 1393 | 13:39 | نویسنده : sara
 

 شرکت مایکروسافت نرم‌افزار کارردی One note را به صورت رایگان برای پلتفرم‌های متعدد بر روی شبکه اینترنت قرار داد.

مایکروسافت One note را به صورت رایگان عرضه کرد

شرکت مایکروسافت نرم‌افزار کارردی One note را به صورت رایگان برای پلتفرم‌های متعدد بر روی شبکه اینترنت قرار داد.



این نرم‌افزار به عنوان بخشی از بسته اصلی و کامل نرم‌افزار آفیس محسوب می‌شود و هم اکنون می‌توانید برای دانلود آن از بازارهای نرم‌افزاری دستگاه‌های همراه و هم‌چنین وب سایت اصلی one note اقدام نمایید.
این نرم‌افزار به صورت کاملا همخوان با سیستم‌های عامل موبایل و کامپیوتر عرضه خواهد شد و فایل دانلود آن بدون محدودیت در اختیار کاربران خواهد بود.


تنها نکته مهم این است که برای سیستم عامل ویندوز تنها دارندگان ویندوزهای ۸ و ۸.۱ قادر به دریافت فایل خواهند بود و نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز از این امکان بی‌بهره خواهند بود.

همچنین نسخه رایگان One Note در بازار نرم‌افزاری اپل برای دانلود و نصب بر روی سیستم های مجهز به iOS و مک قابل دسترسی می‌باشد.

برچسب‌ها: مایکروسافت One note را به صورت رایگان عرضه کرد,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:12 | نویسنده : sara

 

قبل از هر چيزي بايد بگويم كه site map يا نقشه سايت رويه كاويدن صفحات شما توسط گوگل را عوض نمي كندبلكه مكملي براي نحوه كاوش صفحات سنتي ارائه مي كند. در روش سنتي موتور روبوت موتور جستجو با دنبال كردن لينك ها صفحات را پيدا مي كند و با مقايسه آنها با بانك اطلاعاتي خود مي تواند يك بانك اطلاعاتي به روز و آماده داشته باشد. اين بدان معناست كه احتياجي نيست كه آدرس همه صفحات خود را در اين نقشه قرار دهد. روبوت كاونده گوگل هنوز هم همه لينك هاي موجود در صفحات شما را مي پيمايد. چه در نقشه سايت ذكر شده باشد و چه نشده باشد. ولي آنچه مسلم است بوسيله نقشه سايت شما آدرس صفحاتي را به گوگل معرفي مي كنيد كه راهنمايي براي روبوتهاي كاونده آن است.

با خواندن مراحل زير چگونگي عملكرد نقشه سايت گوگل اطلاعات بيشتري بدست مي آوريد.

1ــ وب مستر يا مدير سايت آدرس يك سري صفحات مفيد سايت خود را همراه با ويژگيهايي (مانند تاريخ آخرين تغييرات، الويت و دوره هاي زماني ايجاد تغييرات) به نقشه سايت اضافه مي كند. اين صفحه طبق پروتكل نقشه سايت كه توسط گوگل تعريف شده است بايد با فورمت XML ذخيره شود. نام اين فايل معمولاً sitemap.xml است كه در دايركتوري اصلي (root directory) قرار مي گيرد.

گوگل فايل متني يا txt. ساده را هم قبول مي كند، اما نقشه سايتي كه با فورمت XML ذخيره شده است در اولويت بالاتري قرار مي گيرد.

2ــ وب مستر يا مدير سايت آدرس اينترنتي نقشه سايت را به گوگل ارائه مي دهد. گوگل آن را براي ساختار صحيح بررسي مي كند و نتيجه را نمايش مي دهد. بعد از اينكه گوگل نقشه سايت را پذيرفت. گوگل طبق برنامه خود شروع به كندو كاو در آن مي كند. مدت كوتاهي بعد از اينكه مدير سايت نقشه سايت جديد را وارد سايت كرد روبوت هاي گوگل وارد وب سايت مي شوند و مطالب جديد و اصلاح شده را در ليست خود اضافه مي كنند.

3ــ بعد از ايجاد هر تغييري در سايت مدير سايت نقشه سايت خود را به روزرساني كرده و آدرس صفحاتي را كه در آنها تغييراتي ايجاد كرده در نقشه سايت خود اضافه مي كند. و آنرا دوباره به گوگل ارائه مي دهد.

به همين سادگي! حتي احتياج به دانش خاصي در مورد فورمت XML يا نرم افزارهاي مربوط به آن نداريد. يكبار كه نقشه سايت گوگل اجرا شد. ارائه مجدد آن به گوگل مي تواند به صورت اتومات انجام گيرد.

 


برچسب‌ها: آشنايي با google site map,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:8 | نویسنده : sara

يكي از اولين كارهايي كه براي راه انداختن يك وب سايت اينترنتي بايد انجام دهيد، انتخاب هاست است. دنياي وب هر روز در حال توسعه و دگرگوني است بنابراين گزينه هاي شما  مي تواند هر روز از روز قبل متنوع تر باشد. اما چه هاستي را انتخاب كنيم تا جوابگوي نياز ها و فعاليت هاي ما باشد؟

قابليت هاي بسياري در يك هاست وجود دارد شايد اگر نخواهيم اغراق كنيم صد ها قابليت و ابزار در يك هاست مي تواند وجود داشته باشد، كه ممكن است از بين همه آنها فقط 10 تاي آنها بدرد شما بخورد.

سيستم عاملي كه هاست وب سايت شما استفاده مي كند، ممكن است انعطاف پذيري شما را در جهت رشد محدود كند. بنابراين در اين مقاله از «ياد بگير دات كام» در نظر داريم اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار دهيم.

يك سيستم عامل يا پلت فرم مثلاً ويندوز NT يا DOS يك سري دستورات پايه هستند كه به كامپيوتر شما مي گويند چگونه يك برنامه را اجرا كند يا مثلاً فايلي را ذخيره كند. و كارهايي از اين قبيل كه خود بهتر مي دانيد. در گذشته بيشتر سرور هاي اينترنتي با يك سيستم عامل به نام Unix كار مي كردند. البته Unix هنوز هم به عنوان يك سيستم عامل رايج كه احتياج به مهارت هاي فني بالا براي مديريت آن لازم است شناخته مي شود. اما امروزه گزينه هاي شما براي انتخاب سيستم عامل بيشتر شده است. نسخه هاي تغيير يافته Unix  و ويندوز NT مانند:

Sun Microsystems , Solaris, BSD

از اين گونه اند.

نظر متخصصين در مورد اينكه كدام سيستم عامل بهتر كار مي كند، كاملاً متفاوت است. هر هر چند در اين مقاله سعي خواهيم كرد اطلاعات مختصري از هر سيستم عامل به شما بدهيم اما در پايان آنچه شما انتخاب مي كنيد، به شدت بستگي به بودجه و كاري كه مي خواهيد انجام دهيد دارد.

 

Linux

لينوكس ورژني از يونيكس است و بسيار قدرتمند كه چندين تابع را به خوبي اجرا مي كند. اين سيستم عامل براي برآورده كردن نيازهاي اينترنتي شما از قبيل خدمات ايميل، سرور اينترنتي و سرور فابل بسيار مناسب است. لينوكس از نظر قيمت بسيار مقرون به صرفه است و از سخت افزار استفاده بهينه مي كند. به همين دليل با اين سيستم عامل مي توان از تعداد بيشتري وب سايت به طور همزمان بر روي يك سرور ميزباني كرد. اين عامل  به پايين آوردن هزينه هاستينگ كمك زيادي مي كند. سرور هاي لينوكس با extension ها و برنامه هاي خاصي از مايكروسافت سازگار هستند كه از آن جمله MS SQL (يك نوع بانك اطلاعاتي) يا برنامه Front Page مايكروسافت (يك برنامه براي ساخت و ويرايش صفحات وب) را مي توان نام برد. مهندسان زيادي اين سيستم عامل را براي بخاطر انعطاف پذيري امنيت و كنترل هايي كه در اختيار كاربر قرار مي دهد. ترجيح مي دهند.

 

ويندوز NT يا 2000

ويندوز بخاطر نماي گرافيكي و سادگي كاركرد براي بيشتر گروه هاي كامپيوتري محبوبيت خاصي دارد. اين ويندوز به خوبي با برنامه هاي ديگر مايكروسافت سازگار است و برتري ديگر آن قابليت هاي تجاري آن است. به خصوص وجود ASP در اين سيستم كه به شما كمك مي كند صفحات ديناميك اينترنتي توليد كنيد و انها را با بانك اطلاعاتي پيوند دهيد. خوشبختي ديگر كه كاربران ويندوز دارند. قابليت استفاده از از نرم افزار هاي Office است.

 

Sun Solaris

اين سيستم عامل بالاترين سطح قدرت و امكانات را دارد. سرور هايي با اين سيستم عامل قدرتمند ترين سرور ها هستند. اين سيتم عامل بر اساس يك پلت فرم كامل بنا نهاده شده است. تعداد زيادي برنامه و امكانات و ابزار توسعه در اختيار شما قرار مي دهد. به دليل قابليت هاي زياد و پايداري اين سيستم عامل براي سرور هاي با ترافيك بالا مانند سرور هاي بانك اطلاعاتي سرور هاي تحت وب ترافيك بالا و مانند آن ايده آل است.

 

Cobalt RaQ

RaQ مخصوص سرور هايي طراحي شده است كه قرار است ميزبان چندين سايت به صورت مشترك باشند. سادگي مديريت سرور در اين سيستم باعث محبوبيت بالاي آن شده است. نكته مثبت ديگري كه در مورد اين سيستم عامل وجود دارد انعطاف پذيري بالاي سيستم مديريت آن است به طوري كه مي توانيد به راحتي مسئوليت را بين مديران شبكه تقسيم كنيد.

 

Free BSD

Free BSD ورژني از BSD است كه براي پروسسور هاي X86 طراحي شده است.   Free BSD  يك سيستم عامل كد باز (Open Source ) است و يك جايگزين خوب براي لينوكس محسوب مي شود. اين سيستم عامل به طور فوق العاده اي خوب پيكر بندي شده است. و از اين گذشته بسيار ارزان است. گذشته از اين امكانات بسياري به صورت مجاني در اختيار شما قرار مي دهد.

اما در پايان اين سؤال مطرح مي شود كه كدام سيتم عامل را بايد انتخاب كرد؟ همچنان كه وب سايت شما (چه از نظر حجم و چه از نظر امكانات و پيچيدگي) رشد مي كند. نياز هاي شما هم تغيير مي كند و ممكن است به فكر تغيير سيستم عامل وب سايت خود بيفتيد. بهترين راه اين است كه پيش دستي كنيد و هاستي را انتخاب كنيد كه داراي سرور هاي مختلف و سيستم عامل هاي متعدد باشد. همينطور افراد خبره اي در استخدام خود داشته باشند تا در صورت نياز به تغيير سرور بتوانند با كمترين مشكل اين كار را براي شما انجام دهند.


برچسب‌ها: بهترين سيستم عامل براي وب سايت شما,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:6 | نویسنده : sara

 

در اينترنت موضوع اين است كه اطلاعات چگونه از يك كامپيوتر به كامپيوتر ديگر انتقال مي يابد آيا تا بحال قكر كرده ايد كه از زمانيكه شما درخواست يك صفحه وب مي كنيد تا زمانيكه آن را روي صفحه كامپيوتر خود دريافت مي كنيد چه اتفاقي مي افتد؟ و چگونه اطلاعات از گوشه اي از جهان به گوشه اي ديگر انتقال مي يابند؟


آنچه اتفاق مي افتد  تا يك سري اطلاعات  (مثلاً يك صفحه وب ) در اينترنت انتقال داده شود در ذيل به صورت مرحله به مرحله بيان شده است:

  • اين اطلاعات در تعداد بسيار زيادي قطعه كه يك اندازه هستند شكسته مي شوند ( اين قطعات پاكت ها يا PACKETS  ناميده مي شوند.)

  • يك header  به هر PACKET اضافه مي شود كه توضيح مي دهد آن PACKET از كجا آمده است ، كجا بايد برود و در بين PACKET هاي رسيده چه موقعيتي دارد.

  • هر PACKET فرستاده مي شود از كامپيوتري به كامپيوتر ديگر تا به مقصد برسد هر كامپيوتر در طول مسير تصميم مي گيرد كه هر پاكت را در مسير بعدي به كدام كامپيوتر ارسال كند. اين مي تواند وابسته به چيزهايي باشد مانند اين كه كامپيوتر هايي كه PACKET ها را دريافت مي كنند به چه ميزان مشغول باشند اين گونه نيست كه همه PACKET ها يك مسير را بپيمايند.

  • در مقصد PACKET ها آزمايش مي شوند. اگر PACKET اي  از دست برود و يا خراب شود يك پيام فرستاده مي شود كه درخواست فرستادن دوباره آن PACKET را مي دهد تا همه پاكتها به صورت سالم و بدون عيب فرستاده شوند.

  • PACKET ها دوباره به شكل اصلي خود مونتاژ مي شوند.

هر كامپيوتري كه متصل شده است به اينترنت نرم افزاري دارد كه به آن TCP/IP گفته مي شود كه مسئول دريافت و ارسال و چك كردن PACKET ها است TCP/IP چسب اينترنت است

TCP/IP: ( Transmission Control Protocol/internet protocol )

 


برچسب‌ها: اينترنت چگونه كار مي كند؟,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:3 | نویسنده : sara

در اين مقاله مي خواهم درباره پودكست ( Podcast ) و اينكه چرا اينقدر رواج پيدا كرده است توضيحاتي ارائه دهم. و از قابليت هاي آن صحبت كنم.

قبل از هر چيزي بايد بگويم اگر يك MP3 Player يا يك موبايل با قابليت پخش فايل هاي MP3  داريد و مي خواهيد به آخرين ترانه هاي روز يا مطالب مورد علاقه خود و با انتخاب خود گوش دهيد پودكست همان چيزي است كه لازم داريد.

خوب فرض كنيد كه از خواب بيدار شده ايد و متوجه مي شويد ترانه هاي جديد به طور خودكار آماده اجرا هستند و مي توانيد MP3 Player خود را برداريد و در حاليكه به ترانه هاي جديد گوش مي دهيد نرمش صحبگاهي را انجام مي دهيد يا در مسير محل كار رانندگي كنيد و از MP3 Player اتومبيل خود به مقاله كتاب يا ترانه مورد مورد علاقه تان گوش دهيد اين همان كاري است كه پودكست براي شما انجام مي دهد.

پودكست را هر كسي مي تواند با هزينه كمي راه اندازي كند يا به عبارت ديگر مي تواند يك راديو اينترنتي راه بيندازد و تنها چيزي كه لازم است يك كامپيوتر، يك ميكروفن و اينترنت است.

وقتي كه من اولين بار درباره پودكست شنيدم فكر كردم خوب اين هم يك راديو است و برتري خاصي ندارد. ولي وقتي بيشتر درباره آن تحقيق كردم و كمي در اينترنت جستجو كردم تعداد زيادي پودكست جديد پيدا كردم. و از اينهمه منابع اصيل، متنوع و جالب كه مي توانستي به آنها گوش فرا دهي و استفاده كني متعجب شده بودم. همينطور حركت بزرگ و جديدي را كه براي به اشتراك گذاري در اينترنت و در ميان ميليون ها موبايل و MP3 Player آغاز شده بود مي توانستم احساس كنم. در گذشته پودكست فقط در اختيار چند شركت محدود بود و طبيعتاً رقابت آنچناني هم وجود نداشت و معمولاً MP3 ها خسته كننده و تكراري بودند ولي امروزه با گسترش اين پديده آنچه را مي خواهيد گوش كنيد مي توانيد انتخاب كنيد. پودكستر ها (كساني كه پودكست را اجرا مي كنند) محدوديتي ندارند. هيچ قالب يا قانوني وجود ندارد. بنابراين تنوع و موضوعات از شمارش خارج شده اند پودكست در حقيقت فرار از راديو هاي پر حرف، از قبل برنامه ريزي شده، در اختيار گروه هاي خاص، خسته كننده و سازماني قديمي است. پودكست داراي هويت و تنوعي است كه راديو هاي سنتي از آن محرومند.

بعضي فكر مي كنند براي گوش دادن به پودكست بايد آيفون يا آيپد داشته باشند ولي حقيقت اينست كه براي اينكار بسياري از MP3 Player ها مناسب ترند.

خوب شايد فكر كنيد در اينترنت فايل هاي صوتي زيادي يافت مي شود اين كه چيزي نيست. اما آنچه كه پود كست را نسبت به همه برجسته مي كند اين است كه حتي وقتي در خواب هستيد فايل هاي شما به صورت خودكار روي كامپيوتر  ذخيره مي شوند. و فقط با فشار يك دكمه در MP3 Player  شما قابل اجرا و آماده گوش دادن است.

جالب است بدانيد اين فناوري از مغز ديويد وينر و آدام كوري تراوش كرده است. آدام مي خواست كه مردم بتوانند به سادگي محتواي صوتي توليد كنند و شنوندگان هم به راحتي آنها را دريافت كنند. و ديويد كسي بود كه اين فناوري را خلق كرد.

بد نيست بدانيد بيشتر پودكست ها رايگان هستند و نيازي نيست براي گوش دادن به برنامه مورد علاقه خود پولي پرداخت كنيد. بيشتر آنها حتي تبليغات بازرگاني ندارند. شما فقط پودكستي را كه درخواست كرده ايد دريافت مي كنيد و مانند ايميل هيچ اسپمي وجود ندارد. خوب اگر شما هم تا كنون اين پديده اينترنتي را آزمايش نكرده ايد بد نيست شروع به جستجو كنيد و پودكست مورد علاقه خود را پيدا كنيد.


برچسب‌ها: پود كست چيست؟,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 15:59 | نویسنده : sara

 

امروزه پست الکترونیک یا ایمیل پرکابرد ترین نمود استفاده از اینترنت در دنیاست. اگر از پست الکترونیک به درستی استفاده شود می تواند برقراری ارتباط بین افراد دور و نزدیک را به شدت تسهيل کند. و اگر از آن به درستی استفاده نشود ممکن است بیش از آنکه مفید باشد ایجاد مشکل نماید. می توانید از نکاتی که در این مقاله آمده است استفاده کنید تا تجربه خوبی از ایمیل های خود داشته باشید و به این طریق فرصت های جدیدی بدست آورید.

 

1.متن نامه الکترونیک خود را کوتاه نگه دارید.

ایمیل هایی که متن کوتاهی دارند شانس بیشتری برای خوانده شدن دارند. اگر مجبورید متنی طولانی در ایمیل خود بگنجانید آن را در متن ایمیل خود نیاورید بلکه فقط خلاصه ای کوتاه بنویسید و اصل نامه را به صورت فایلی مستقل به آن الصاق کنید یا به اصطلاح آن فایل را attach کنید.

 

2. مطمئن شوید پیغام شما در مقصد قابل خواندن است.

وقتی که فایلی را برای کسی می فرستید نباید حجم آن خیلی زیاد باشد همچنین باید فرمتی داشته باشد که برای خواننده پیغام و در کامپیوتر او قابل خواندن باشد. اگر از نرم افزاری با نسخه جدید استفاده می کنید ممکن است این نرم افزار برای کسی که از نسخه قدیمی تر آن استفاده می کند قابل خواندن نباشد. مثلا اگر از نرم افزار Word استفاده می کنید بهتر است آن را به فرمت PDF تبدیل کنید تا باز کردن و آن برای دریافت کننده اش ساده باشد.

 

3. ایمیل های ناخوانده را به حداقل برسانید.

وقتی که می خواهید ایمیلی برای کسی بفرستید که منتظر آن نیست یا حتی ممکن است به دریافت آن هم علاقه مند نباشد خوب به فرستادن آن فکر کنید. اگر واقعا باید این کار را انجام دهید سعی کنید ایمیلی بفرستید که دریافت کننده اش چیزی مفیدی در آن پیدا کند.

 

4. موضوع ایمیل را شفاف و توصیفی بنویسید.

معمولا بیشتر کاربران فقط به موضوع و فرستنده ایمیل دریافتی توجه می کنند. تفاوت ایمیلی که خوانده می شود با ایمیلی که به آن توجه نمی شود در موضوع آن است.

 

5. دیکته و قواعد نگارش

ایمیلی که در آن غلط املایی وجود دارد یا قواعد نگارشی رعایت نشده است تاثیری منفی در خواننده ایجاد می کند.

 

6. تا حد امکان تعداد دریافت کنندگان را محدود کنید.

ایمیلی که در قسمت Cc يا To  تعداد زیادی آدرس ایمیل داشته باشد در مقایسه با ایمیلی که به صورت اختصاصی ارسال شده است کمتر مورد توجه قرار می گیرند. بخصوص برای ایمیل های کاری این نکته بسیار مهم است.

 

7. به حریم خصوصی صاحب ایمیل احترام بگذارید.

وقتی که به چند نفر ایمیل می فرستید همه ایمیل ها را در قسمت To و Cc قرار ندهید چون افرادی که ایمیل شما را دریافت می کنند لازم نیست از ایمیل دیگر دریافت کنندگان با خبر شوند. برای این منظور باید این ایمیل ها را در قسمت Bc قرار دهید.

 

8. فرض کنید ایمیل را برای کسی می فرستید که او را نمی شناسید.

هر کسی که ایمیل را از شما دریافت می کند ممکن است آن را برای دیگران فوروارد کند بدون اینکه شما متوجه شوید. بنابراين اگر محتویات ایمیل بدست کسی بیفتد باعث آشفتگی شما خواهد شد بهتر است آنرا حتی برای یک دوست مطمئن هم نفرستید و در محتویات آن بیشتر دقت کنید. به این ترتیب از سوء استفاده های احتمالی هم جلوگیری می کنید.

 

9. مطمئن شوید دریافت کننده ایمیل هویت شما را شناخته است.

وقتی که برای کسی که او را نمی شناسید یا به خوبی نمی شناسید ایمیل می فرستید ممطمئن شوید که گیرنده می تواند هویت شما را تشخیص  دهد و مشخص کنید چگونه درباره او اطلاعات بدست آورده اید و چه دلیلی وجود دارد که آن فرد جواب شما را بدهد. باید در موضوع ایمیل و جملات اول متن ایمیل این اطلاعات را مشخص نمایید. در غیر این صورت ایمیل شما پاک خواهد شد بدون آنکه خوانده شود.

 

10. از متن ساده در ایمیل استفاده کنید.

هر چند بعضی از نرم افزار های ایمیل قابلیت خواندن کد های HTML را دارند اما همه نرم افزار ها این توانایی را ندارند. به عبارت دیگر اگر از متن ساده استفاده کنید تا هر کسی به راحتی بتواند پیغام شما را بخواند.


برچسب‌ها: 10نکته برتر برای پست الکترونیک,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 15:46 | نویسنده : sara

 

صاحبان و مدیران وب سایت ها و وبلاگ نویسان بخوانند

 

امروز فکر کردم کمی وقت صرف کنم و راهی ساده را برای ایجاد اشتراک ایمیلی به مدیران وب سایت ها و وبلاگ نویسان عزیز معرفی نمایم. داشتن یک سیستم اشتراک از طریق ایمیل برای یک وب سایت یا وبلاگ تاثیر زیادی در بالا بردن ترافیک آن دارد.

 

چرا باید کاربران خود را از طریق ایمیل مطلع کنم؟

با داشتن یک یک برنامه اشتراک ایمیل شما می توانید:

  • به صورت خودکار برای برای کاربران و طرفداران خود آخرین مطالب و به روز رسانی ها را ارسال نمایید که بی شک سبب افزایش ترافیک وب سایت یا وبلاگ شما می شود.

  • به کاربران خود اجازه می دهید از آخرین تغییرات در وب سایت یا وبلاگ شما مطلع شوند.

  • به کاربران خود می توانید امتیازات ویژه ای بدهید که سبب دلگرمی آنها و مخاطبان جدید می شود.

  • کاربران وفادار خود را حفظ کنید چون آنها گوهری برای وب سایت یا وبلاگ شما هستند.

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که فعالان اینترنتی می کنند این است که بعد از اینکه وب سایت آنها به موفقیت دست پیدا کرد اقدام به راه اندازی یک سیستم اشتراک برای کاربران نمی کنند. در دنیای اینترنت بازاریابی از طریق ایمیل یعنی همه چیز البته ایمیل را باید برای کسی بفرستید که آنرا می خواهد! و با قرار دادن یک فرم اشتراک شما ایمیل این افراد را دریافت خواهید کرد. به این طریق افرادی که شما را برای اولین بار است در اقیانوس اینترنت پیدا کرده اند می توانند یک عمر  با شما بمانند. این فرصتی است که نباید آنرا از دست بدهید. شما به روشی نیاز دارید که همیشه در دسترس باشید مهم نیست که چقدر به وب سایت خود اعتماد دارید و چقدر وب سایت مفیدی دارید، بعضی مواقع کاربران علاقه خود را به وب سایت شما از دست می دهند، آدرس شما را فراموش می کنند یا بوک مارک شما پاک می شود بعضی مواقع آنها به یک اشاره کوچک نیاز دارند تا به سوی شما بیایند و اطلاع رسانی صحیح به کمک ایمیل راهی ایده آل برای انجام این کار است.

 

 

به کمک FeedBurner یک سیستم اشتراک ایمیلی بسازید.

استفاده از RSS ها خبرنامه هایی که به زبان XML نوشته برای راهی استاندارد برای ایجاد یک سیستم خبر رسانی از طریق زبان XML است. اگر می خواهید بازدید کننده مناسبی داشته باشید فرقی نمی کند از Word Press, Blogger, TypePad یا هر سیستم دیگری استفاده می کنید به احتمال زیاد دارای یک سیستم اطلاع رسانی RSS هستید.

Feed Burner یک سرویس مدیریت اطلاع رسانی رایگان است، که به متعلق به گوگل است و به شما این امکان را می دهد تا به کمک آن به کاربران خود از طریق ایمیل اشتراک آخرین مطالب خود را ارائه دهید.کاربران شما با استفاده از نام کاربری و رمز عبور خود در گوگل به راحتی می توانند در سیستم اشتراک شما عضو شوند.

 

برای ایجاد یک فرم اشتراک در وب سایت یا وبلاگ خود می توانید این مراحل ساده را پشت سر بگذارید و به مرور ترافیک خود را بالا ببرید:

  1. ابتدا یک حساب کاربری feedburner در گوگل بسازید البته اگر در گوگل یک حساب کاربری دارید می توانید از همان حساب کاربری استفاده کنید برای این منظور ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید سپس به این آدرس بروید.

  2. در حساب کاربری Feed Burner خود آدرس RSS یا فید خود را در قسمت burning وارد کنید. و پس از گذراندن مراحلی ساده باید آنرا فعال نمایید.

  3. حالا زمان آن است که کد مربوط به اشتراک ایمیل خود را دریافت نمایید. بعد از اینکه روی RSSخود در Feed Burner کلیک کردید صفحه ای خواهید دید که 5 زبانه دارد: Analyze, Optimze, Publicize, monetize و Troubleshootize حال روی Publicize کلیک کنید. و سپس روی Email Subscription کلیک کنید. حال با کلیک کردن روی Activate آنرا فعال کنید. در این هنگام است که کد مربوط به وب سایت یا وبلاگ خود را دریافت خواهید کرد. در اینجا هم تنظیماتی در اختیار شما قرار دارد که بسته به ظاهر و ساختار وب سایتتان می توانید آنها را انتخاب نمایید.

  4. و قرار دادن کدی که در اختیار شما قرار می گیرد در وب سایتتان به سادگی یک copy و paste است. با کپی کردن این کد HTML در صفحه ای که می خواهید فرم اشترک ثبت نام خود را قرار دهید همه چیز تمام است. حال در این صفحه فرمی دارید که کاربران شما با اشتراک در آن می توانند آخرین مطالب شما را دریافت نمایند.

 

به محض اینکه این مراحل را با موفقیت به اتمام رساندید کاربران شما می توانند در سیستم اشتراک شما عضو شوند. و از طریق ایمیل از آخرین مطالب شما مطلع گردند. FeedBurner به صورت خود کار ایمیلی حاوی آخرین مطالب برای کاربران شما ارسال می نماید شما حتی می توانید مشخص کنید ایمیل شما چه زمانی از روز ارسال گردد. البته کارهای بیشتری هم با Feed Burner می توانید انجام دهید .


برچسب‌ها: کاربران خود را با FeedBurner مشترک کنید,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 15:45 | نویسنده : sara

 

Twitterتوییتر ضمن اعلام شکست خود در ارائه سرویس موسیقی، کمتر از یک ماه دیگر کرکره سرویس خود را پایین می‌کشد.

 سرویس شبکه اجتماعی توییتر به تازگی شکست خود در ارائه سرویس موسیقی را اعلام کرده و خبر از حذف این خدمت داده است.

توییتر همچنین گفته که از مدتها پیش امکان دانلود این نرم‌افزار از اپ‌استور وجود ندارد اما کاربران فعلی و موجود این سرویس می‌توانند تا ۱۸ آوریل به استفاده خود از این نرم‌افزار ادامه دهند.

از ۱۸ آوریل، این سرویس که سال گذشته راه‌اندازی شده بود، رسما به کار خود پایان می‌دهد.

این تصمیم گرچه یکسویه می‌نمایاند اما در عمل درخواست برای تجدیدنظر از سوی کاربران بسیار بوده و همین موجب شده است که توییتر به فکر راه چاره باشد.

این کمپانی فقط گفته که این سرویس با تجاربی که ما داد کنار گذاشته می‌شود اما این به منزله خروج ما از بازار موسیقی نیست بلکه همواره به دنبال روش‌های جدید خواهیم بود تا سرویس درخوری را به کاربران خود ارائه دهیم.


برچسب‌ها: سرویس موسیقی توییتر بسته شد,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 15:41 | نویسنده : sara

 همان‌طور که می‌دانید اوایل پاییز سال جاری شرکت اپل محصول جدید خود یعنی آیفون ۶ را معرفی خواهد کرد. این مدت زمان برای طراحان کافی است تا به خلق طرح‌های ذهنی خود از این محصول بپردازند.

 IPhone 6

این طرح‌های مفهومی پیش از این برای دیگر محصولات اپل نیز منتشر شده بود و معمولا با طرح‌هایی که در واقعیت شکل خواهند گرفت تفاوت‌های زیادی دارند اما ایده‌های جذابی را در خود مطرح می‌کنند.

 iphone6 2به تازگی تیم iCulture، با سرپرستی Martin Hajeck طرح جدیدی برای آیفون ۶ طراحی کرده‌اند که در طراحی این طرح از آیپاد نانو اپل الهام گرفته شده است و به لطف صفحه بزرگتر کمی باریکتر نیز به نظر می‌رسد.

iphone6 3در این طرح، آیفون ۶ به صفحه نمایش ۴٫۷ اینچی مجهز شده است و به لطف حاشیه‌های کمتر در اطراف صفحه‌نمایش  از آیفون ۵S بزرگتر به نظر می‌رسد. در این طرح ایفون ۶ تنها ۵٫۶ میلی‌متر ضخامت دارد! همچنین اسپیکر در قسمت پایین دستگاه و ورودی هدفون مشابه آیپاد نانو در گوشه سمت چپ قرار دارد. طرح مفهومی این تیم در دو رنگ طلایی و خاکستری منتشر شده است.

 iphone6 4در بسیاری از طرح‌های منتشر شده تا به امروز، پشت دستگاه با بدنه یکپارچه فلزی نمایان می‌شود و اگر اپل از تکنولوژی LiquidMetal در بدنه آیفون ۶ استفاده کند بنابراین هیچ راهی برای نفوذ سیگنال‌های مخابراتی به داخل دستگاه وجود نخواهد داشت.

 IPhone 6 5تیم iCulture برای این مشکل تدابیری اندیشیده است آنها اعتقاد دارند که با بزرگتر کردن لوگو اپل در پشت دستگاه و استفاده از آن به عنوان آنتن می‌توان این مشکل را حل کرد!


برچسب‌ها: تصاویر زیبا و جذاب از طرح مفهومی آیفون ۶,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 15:30 | نویسنده : sara

رویکرد دولت روحانی پیرامون فضای مجازی، در ابتدای فعالیتش کاربران را امیدوار کرده بود و این امیدواری تا بدانجا رسیده بود که صحبت‌هایی مبنی بر رفع فیلتر شدن فیس بوک و دسترسی کاربران دسترسی به شبکه‌های اجتماعی بدون استفاده از فیلترشکن شنیده می‌شد.

filter

در دولت یازدهم شرایط جور دیگری رقم خورد تا در نیمه دوم سال ۹۲ علاوه بر شبکه‌های اجتماعی، فیلتر شدن اپلیکیشن‌های موبایلی هم مورد توجه مسوولان امر واقع شد.

در یک سال گذشته استفاده از نرم‌افزارهای موبایل‌بنیان چت و مکالمه به‌طور گسترده‌ای افزایش یافت، به‌طوریکه اپلیکشین «وی‌چت» با توجه به استقبال گسترده ایرانی‌ها از این شبکه اجتماعی نسخه فارسی آن را ارایه کرد تا کاربران ایرانی وی‌چت بهتر از آن استفاده کنند.

استفاده بالقوه از امکاناتی این چنینی مانند وی‌چت، وایبر، واتس‌آپ و غیره امکانات زیادی به کاربران اینترنتی ارایه می‌دهد از قبیل سهولت در تماس‌های متنی، صوتی و تصویری با هزینه‌های بسیار پایین یا حتی رایگان.

اما استفاده از این اپلیکیشن‌ها در کشور ما با مشکلاتی نیز همراه بوده است، در این گزارش هرآنچه که در سال ۹۲ فیلتر شد بررسی می‌شود.

وی‌چت یک شبکه اجتماعی موبایل‌بنیان است که توسط شرکت tencent چین طراحی و ساخته شده و بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر دارد. اواخر آذر ماه، کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای دستور فیلتر کردن شبکه موبایلی وی‌چت را صادر کرد و بر همین اساس مسوولیت این کار بر عهده شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان نهاد دولتی مرتبط قرار داده شد.

وی‌چت در شرایطی فیلتر شد که وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت به انتقاد تلویحی از این تصمیم پرداخته و نظر منفی خود نسبت به این فیلترینگ را ابراز کردند. این اپلیکیشن هنوز هم فیلتر است و از رفع شدن فیلتر آن خبری نیست.
وایبر نرم افزار گوشی های تلفن همراه است که به شما اجازه می دهد تا در هر جای دنیا با دوستان خود که Viber بر روی گوشی آن ها نصب شده است، تماس تلفنی و یا اس ام اس رایگان ارسال کنید. هنگام استفاده از وایبر، تماس تلفنی شما به هر کاربر Viber دیگر آزاد است و شما می توانید با هر کاربر وایبر، در هر نقطه از جهان و به صورت کاملا رایگان تماس برقرار کنید و یا فایل بفرستید.

وایبر برای اولین بار توسط شرکت اپل و در گوشی‌های آیفون در سال ۲۰۱۰ به منظور رقابت با اسکایپ کار خود را آغاز کرد تاکنون کاربران آن در تمام جهان به بیش از ۲۰۰ میلیون نفر می‌رسند.

در تاریخ ۱۳ دی ماه سال جاری اخباری مبنی بر فیلتر شدن اپلیکیشن پیام رسان وایبر (Viber) منتشر شد و چندی بعد از انتشار این خبر، کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه خبر فیلتر شدن وایبر را تکذیب کرد. در حال حاضر هم در استفاده کاربران از وایبر محدودیتی وجود ندارد.

لاین نام اپلیکیشن پیام رسانی است که در سال ۲۰۱۱ توسط یک شرکت ژاپنی عرضه شد. در حال حاضر این اپلیکیشن ۲۰۰ میلیون کاربر دارد که از این لحاظ می تواند با اپلیکیشن های WhatsApp و Viber رقابت کند.

بیشتر کاربران این اپلیکیشن آسیایی هستند اما در کشورهای امریکای مرکزی و اسپانیا نیز با استقبال بسیار خوبی مواجه بوده است. این اپلیکیشن قابلیت پیام رسانی صوتی نیز دارد.

اواخر بهمن ماه سال ۹۲ کاربران در استفاده از این اپلیکیشن با مشکل مواجه شدند و طی اخبار منتشر شده مشخص شد، فیلتر شدن «لاین» شنبه ۲۶ بهمن ماه در جلسه شورای کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه بدون رای منفی به تصویب رسیده است.

گرچه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه خبر فیلتر شدن لاین را تکذیب کرد و در حال حاضر هم در استفاده کاربران از لاین محدودیتی وجود ندارد.

اینستاگرام اپلیکیشنی است بر روی گوشیهای اسمارت ، ابتدا بر روی آیفون و آی پد پیاده شد و از چندی قبل ، قابل دانلود بر روی گوشیهای اندروییدی نیز شد.

شبیه ترین سایت به اینستاگرام از لحاظ نحوه عملیات توییتر است، با این تفاوت که در توییتر شما متن و لینک به اشتراک می گذارید اما در اینستاگرام شما عکسی را با توضیح ویا بدون توضیح به اشتراک می گذارید.

شمار کاربران این اپلیکیشن از مرز ۱۵۰ میلیون نفر عبور کرده‌ است. ضمن اینکه اینستاگرام در وبلاگش اعلام کرده است که بیش از ۶۰ درصد از کاربران آن خارج از آمریکا هستند.

این اپلیکیشن هشتم دی ماه چند ساعت فیلتر و مجددا رفع فیلتر شد، البته مسوولان مربوطه از دسترس خارج شدن این سرویس را مربوط به نقص فنی دانستند.

فیلتر شکن کانادایی سایفون هم در تاریخ ۲۶ بهمن ماه مسدود شده و کماکان نیز از دسترس خارج است. با از کار افتادن این فیلتر شکن امکان دور زدن اپلیکیشن‌های موبایلی مسدود شده هم برای کاربران از بین رفت.

فیلتر شدن سایت‌های خبری

علاوه بر این اپلیکیشن‌ها در سال ۹۲ برخی از سایت‌های خبری هم فیلتر شدند.
اواخر مردادماه سال ۹۲ سایت بلاگفا(www.blogfa.com) فیلتر و از دسترس کاربران خارج شد و یک روز بعد این سایت رفع فیلتر شده و در جواب اعتراض مدیر بلاگفا دلیل این محدودیت، اشتباه فنی اعلام شد.

در تاریخ ۱۸ دی ماه سایت اعتدالیون با تصمیم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فیلتر شد.

اواسط بهمن ماه نیز سایت انتخاب به دلیل انتشار نامه دوم زیباکلام به حسین شریعتمداری فیلتر شد. البته ۶ روز بعد در تاریخ ۱۹ بهمن ماه این سایت رفع فیلتر شد.
در هرصورت عمل فیلترینگ در دولت یازدهم در حالی اتفاق می‌افتد که وزیر ارشاد و وزیر ارتباطات بارها نظر مخالف خود را در رابطه با این عملکرد اعلام کرده‌اند و از سوی دیگر تمامی صاحبنظران و کارشناسان حوزه هم این نگاه سلبی را نفی کرده اند.

به عقیده اخوان بهابادی، دبیر سابق شورای‌عالی فضای مجازی، دولت به دلیل آنکه نمی تواند محتوای غیرمجرمانه را از محتوای مجرمانه و خاص حذف کند ناچار به حذف کل محتوای موجود در فضای شبکه های اجتماعی است.

وی معتقد است: زمانی که سایت‌های اینترنتی را فیلتر می کنیم اما ابزارهای فیلترشکن را برای دور زدن سامانه فیلترینگ باز می گذاریم تا کاربران به وفور از فیلترشکن ها استفاده کنند این به معنای مسخره کردن فلسفه فیلترینگ است.
در هرحال برخی از جامعه شناسان نیز معتقدند، قابلیت هایی که در فیسبوک و دیگر شبکه های بین المللی است، در شبکه های داخلی نمی تواند وجود داشته باشد. چرا که مسایل گوناگونی برای ارتباط با افراد دیگر کشورها از طریق این شبکه ها مطرح است. مانند شناخت دیگر فرهنگ ها و یا تبادل اطلاعات و سایل روز هر جامعه که در شبکه های داخلی این امر تحقق پیدا نمی کند.

نظرهای موافق و مخالف

علی اکبر جلالی در گفت و گو با خبرنگار ما، ضمن نفی کردن نگاه سلبی دولت به این حوزه معتقد است: در کشور ما موضوع فیلترینگ خیلی پیچیده است. به طور مثال در کشور ما فیس بوک فیلتر است و این در حالی است که اغلب جوانان و نوجوانان ما با استفاده از فیلترشکن به این سایت و بسیاری از سایت‌های دیگر که در حال حاضر در کشور ما به صورت قانونی فیلتر شده است دسترسی دارند.

وی ادامه داد: این عمل نوعی لوث شدن قوانین و مقررات است و ارزش قانون را در کشور پایین آورده است که متاسفانه اقدام موثری نیز از سوی مسوولان مبنی بر اینکه بخواهند این مشکل را حل کنند دیده نمی‌شود. مشابه همین وضعیت در مورد دیش‌های ماهواره هم در کشور بارها و بارها مشاهده شده است. چنانکه می‌بینیم قریب به اتفاق مردم در کشور و حتی در روستاهای دورافتاده و در چادر عشایران هم ار ماهواره استفاده می‌کنند و بعضا نسبت به جمع‌آوری دیش‌های اهالی یک کوچه و یا یک خیابان اقدام می‌شود، اقدامات این چنینی علاوه بر اینکه برای کاربران هزینه‌های اضافی به همراه دارد، به نوعی بی ارزش کردن قانون نیز است.

تمامی این مخالفت ها در حالی صورت گرفت که دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اینترنتی در رابطه در رابطه با صحبت های وزیر ارشاد در رابطه با نفی فیلتر شدن سایت‌ها و نرم‌افزارها، گفت: وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی به جای اینکه به دنبال تقویت سرویس‌های داخلی مان باشند و بودجه لازم را برای مرکز رسانه های دیجیتال فراهم کنند، به دنبال این هستند که امکان دسترسی مردم به وی چت و فیس بوک و … فراهم شود که این موضوع در کوتاه مدت و دراز مدت ضررهای جبران ناپذیری را برای ملت ما در بر دارد.

عبد الصمد خرم آبادی افزود: معمولا هیچ کشوری اجازه نمی دهد که ارتباط بین شهروندانش در بستر امکانات خارجی انجام شود. من نمی دانم چرا برخی از مسوولان اصرار دارند که شهروندان ما را به سوی سرویس های خارجی سوق دهند. وزارت فرهنگ و ارشاد که مرکز بزرگی تحت عنوان مرکز رسانه های دیجیتال را در اختیار دارد باید تلاش کند که سرویس های داخلی را که شبیه وی چت است تقویت کند تا مردم نیازمند سرویس های خارجی مانند وی چت، وایبر، واتس اپ، تانگو، کوکو و … نباشند.

وی همچنین در رابطه با صحبت های وزیر ارشاد مبنی بر رفع فیلتر شدن فیسبوک گفت: آنچه آقای جنتی در مورد رفع فیلتر فیس‌بوک اعلام کرده‌اند آمال و آرزوهای خودشان است و ارتباطی به تصمیمات و برنامه‌های کارگروه ندارد. به نظر من مساله فیس‌بوک خیلی کم‌اهمیت‌تر از آن است که وزیر محترم ارشاد این همه از جایگاه خود برای تبلیغ آن هزینه کند.

در هرحال دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فیلتر کردن فیسبوک را به معنی مخالفت با پدیده شبکه‌های اجتماعی ندانسته و معتقد است: فیس‌بوک تنها شبکه اجتماعی جهان نبوده و یک شبکه در میان انبوهی از شبکه‌های اجتماعی است.

این صحبت‌های خرم آبادی بعد از اظهارات علی جنتی، وزیر ارشاد مطرح شد.

وی با بیان این که الان در دنیا شبکه های اجتماعی فعال هستند، تصریح کرد: ۷۰۰ میلیون نفر در دنیا عضو فیسبوک هستند که چهار میلیون نفر از این تعداد را ایرانی ها تشکیل می دهند ولی ما آن را محصور کرده ایم.

وزیر ارشاد با تاکید بر این که در دولت چنین تفکری وجود ندارد که شبکه های اجتماعی را فیلتر کنیم، اظهار کرد: در کارگروه مصادیق مجرمانه که شش وزیر در آن عضو هستند، درخواست جلسه داده ایم. مباحث را دراین زمینه به تفسیر بیان کرده ایم و اعلام کرده ایم نمی توانیم دور خود احصار بکشیم.

وی با اشاره به این که ما باید سعی کنیم از این پدیده بیشترین استفاده را به نفع خود داشته باشیم، گفت: البته این موضوع جزو مواردی است که حل آن نیاز به زمان دارد و با گذشت زمان برطرف می شود.

البته محمدعلی اسفنانی، سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز گویا موافق پدیده فیلترینگ است و اعتقاد دارد: هرجا که مصادیق مجرمانه‌ای در صفحه‌های اجتماعی وجود داشته باشد بدون‌شک شبکه مدنظر باید به وسیله قانون فیلتر شود، البته گاهی این اقدام سریع صورت نمی‌گیرد و در ابتدا ممکن است به تذکرات شفاهی یا مکتوب بینجامد و در صورت آنکه نتیجه‌ای از این تذکرات حاصل نشد، بحث فیلترینگ به اجرا در می‌آید.
تصمیم برای انجام این اقدام مثبت است و اگر سیاستی اتخاذ شود تا بتواند بخشی از مصداق مجرمانه را بردارد بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

در هرحال باید منتظر ماند و دید که آیا اصرار وزرای مربوطه، مسوولان و دولتمردان به رفع فیلتر در فیس بوک و سایر سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی رنگ قانون به خود می بیند، یا اینکه مخالفت‌های مستحکم تری پشت پرده رفع فیلترینگ در کشورمان است.


برچسب‌ها: فیلتر شده‌های سال ۹۲ در ایران,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 15:10 | نویسنده : sara
 
 
 
 دولت روسیه در اقدامی ضربتی تمامی سایت‌هایی که از ولادیمیر پوتین انتقاد کرده بودند را برای کاربران اینترنت در این کشور فیلتر نمود.
دولت روسیه سایت‌های مخالف پوتین را فیلتر کرد


دولت روسیه در اقدامی ضربتی تمامی سایت‌هایی که از ولادیمیر پوتین انتقاد کرده بودند را برای کاربران اینترنت در این کشور فیلتر نمود.


 این موضوع با اعتراض شدید محافل بانی آزادی الکترونیک در روسیه همراه بوده است و این گروه‌ها با ارائه یک بیانیه به شدت این عمل را تقبیح کرده و آن را برخلاف شعارهای دولت روسیه در زمینه ازاد اینترنت می‌دانند.

این اقدام دولت روسیه به این صورت انجام شده است که تماس‌هایی با تمامی تامین کنندگان اینترنت در روسیه از طرف دولت گرفته شده است که لیستی از وب سایت‌ها را به آنها اعلام نموده است.
این لیست می‌بایست به صورت فوری توسط تمامی این تامین کنندگان اینترنت فیلتر شود.

تمامی سایت‌های موجود در لیست نیز سایت‌هایی بودند که به نوعی از اقدامات ولادیمیر پوتین انتقاد کرده بودند.
 

برچسب‌ها: دولت روسیه سایت‌های مخالف پوتین را فیلتر کرد,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 14:13 | نویسنده : sara

رد پای خود را پاک کنید
 

با رهگیری حریم خصوصی شما، شرکت ها می توانند پول های هنگفتی به دست بیاورند. پول های قابل توجهی پرداخت می شود تا به عادات وب گردی شما پی ببرند، بنابراین کسانی که سرویس می دهند، همه تلاش شان را به کار می گیرند تا بیشترین اطلاعات به دست بیاورند. چه کار باید کرد تا اطلاعاتمان به دست دیگران نیفتد؟ با انجام مراحل زیر علاو ه بر مرور وب می توانید امنیت اطلاعات شخصی تان را حفظ کنید.

به این عبارت توجه کنید: اگر شما برای استفاده از سرویسی پول پرداخت نمی کنید، در نتیجه شما خود محصول هستید و مشتری به شمار نمی روید. امروزه اخبار زیادی را می شنویم که یک شرکت، اطلاعات دفتر تلفن شما را دزدیده است یا اطلاعات وب گردیتان را به طور مداوم ذخیره می کند تا عادات و فعالیت های تحت وب شما را تا حد امکان بفهمد و یاد بگیرد.

 

چرا باید مواظب بود؟

اطلاعات شخصی شما بیشتر از آن که حتی فکرش را بکنید، ارزشمند است. ممکن است وقتی این مطلب را می خوانید با خود بگویید، خب که چه؟ من نه آنقدرها مهم هستم و نه چیزی برای پنهان کردن دارم. هدف این سایت ها نشان دادن تبلیغاتی خاص است که برای من بی فایده خواهد بود. به عنوان مثال، وب سایت Lifehacker بر مبنای اطلاعات به دست آ ورده کار می کند و کارش تبادل این اطلاعات است. مشتریان اصلی این وب سایت، شرکت های دیگری هستند که به دنبال جذب اطلاعات از مردم هستند. اطلاعات آماری، درآمدها، عادات وب گردی و ... . به وسیله این اطلاعات، آنها می توانند فرد را راضی به خرید یکی از محصولاتشان کنند، حتی در مواردی یک وب سایت و برنامه تبلیغاتی راه اندازی شده است تا در ازای دریافت کوپن یا حق عضویت مجانی، اطلاعات بیشتر و جزئی تری از کاربران دریافت شود.

پول اصلی را شاید شرکت مخاطب شما (که مسوول جمع آوری اطلاعات است) به صورت مستقیم کسب نکند، بلکه با فروش این اطلاعات به شرکت های دیگر و همچنین متقاعدکردن کاربران و جهت دهی آنها به خرید یا نخریدن یک محصول بپردازد و این گونه درآمد کسب کند. فرض کنید شما روزانه ایمیلی از طرف وب سایت هایی دریافت می کنید مبنی بر این که به جای پرداخت وجه برای محصولی خاص، فرم هایی را پر و کوپن تخفیف دریافت کنید. کافی است برای ورود به چنین سیستم فوق العاده ای! اطلاعات شخصی تان اعم از نام، سن، درآمد و ... را وارد کنید.

اگر مصمم هستید این اطلاعات را برای دریافت این کوپن ها ارسال کنید، بجز دریافت کوپن های بی مصرف یا تبلیغات، چیز دیگری دریافت نخواهید کرد. اگر متقاعد شدید که حریم خصوصی مهم است، در مرورگر کروم خود عملیات زیر را انجام دهید. این افزونه ها را می توانید روی فایرفاکس نیز نصب کنید:

 

متوقف کردن رهگیرها از طریق کروم

اگر کاربر گوگل کروم هستید، می توانید افزونه ها و ابزارهایی را به کار ببرید که کارشان شناسایی وب سایت هایی است که اطلاعات تان را در اختیار سایت های دیگر می گذارند. این فهرست مخصوص یک شبکه اجتماعی یا شرکت خاصی نیست، بلکه این افزونه ها، محیط فضای مجازی را برایتان در مقابل بیشتر آنها امن خواهند کرد.

 

AdblockPlus

این افزونه می تواند در شبکه های اجتماعی معروف فعال شود و پس از ترک این وب سایت ها، دیگر اطلاعات خاصی به جای دیگر ارسال نکند.

 

Ghostery

این افزونه کوکی های رهگیر را هدف قرار داده و همه آنها را به شما نشان می دهد و بعد از شما می پرسد آیا می خواهید این کوکی را حذف کنید یا خیر. از بهترین ویژگی های این افزونه این است که محدود به شبکه های اجتماعی نیست و می تواند شبکه های تبلیغاتی و ناشران تحت وب را هم تحت پوشش خود قرار دهد.

 

ScriptNo

این افزونه همانند گوستری عمل می کند، با این تفاوت که هدفش بررسی اسکریپت های در حال اجرای روی صفحه است. هدف گوستری بررسی نوع اطلاعات جابه جا شده است؛ اما این افزونه تقریبا برای جابه جایی تمامی اطلاعات هشدار می دهد. هرچند اگر حوصله نداشته باشید، شاید این افزونه خیلی به کارتان نیاید، زیرا خیلی از وب سایت ها را غیرفعال می کند و شما باید یکی یکی این اسکریپت ها را فعال کنید تا بالاخره وب سایت به کار بیفتد.

 

Do Not Track Plus

بیشتر مرورگرها ویژگی ای به نام Do Not Track دارند، اما برای استفاده مفید از آن، بهتر است این افزونه را نصب کنید تا جلوی اطلاعات ناخواسته را بگیرید. فرض کنید وارد وب سایتی می شوید که دکمه های پلاس وان و لایک فیسبوک را در خود دارد. به صورت پیشفرض این وب سایت به این شبکه های اجتماعی اطلاع می دهد که شما در چه وب سایتی هستید. بعد از نصب این افزونه می توانید جلوی ارسال این گونه اطلاعات را بگیرید، مگر آن که روی گزینه پلاس وان یا لایک و ... کلیک کنید (که خب این انتخاب شماست).

از میان افزونه هایی که گفتیم، شاید ساده ترین شان همین Do Not Track Plus باشد. افزونه Script No کمی پیشرفته است و برای یادگیری و کارکردن با آن به کمی زمان نیاز دارید.

علاوه بر این افزونه ها، به تنظیمات مرورگر خود در بخش Privacy بروید و آنها را خوب بررسی کنید. توجه داشته باشید که کوکی های Third Party را بلاک کرده اید. بعد از استفاده از شبکه های اجتماعی بهتر است از آنها LogOut کنید و هر موقع نگران حریم خصوصی خود بودید (خانه دوستان، رایانه هایی غیر از سیستم خودتان و ...) از حالت Incognito Mode کروم استفاده کنید.

 

مرورگر موبایل

مرورگرهای موبایل پدیده نوینی هستند. این مرورگرها که تعدادشان زیاد است، معمولا یکی از آنها در گوشی به صورت پیشفرض نصب شده است. در مقایسه با مرورگرهای دسکتاپ، ابزارهای کمتری در این زمینه وجود دارد تا نگهبان حریم خصوصی تان باشد. توصیه هایی در این باره وجود دارد؛ نخست آن که تلاش کنید از نرم افزارهای توسعه یافته مخصوص شبکه های اجتماعی تلفن همراه استفاده کنید و از مرورگر موبایل برای ورود به این شبکه ها استفاده نکنید. همچنین به طور مرتب داده های شخصی خود را از تاریخچه مرورگرها حذف کنید.

برخی مرورگرهای موبایل حالتی به نام شخصی دارند که بعد از هر بار استفاده، اطلاعات دریافت شده از وب را حذف می کنند. از میان این مرورگرها می توان به فایرفاکس برای اندروید، اتمیک و دالفین اشاره کرد که برای iOS و اندروید نسخه بیرون داده اند. دالفین شاید بهترین گزینه برای اندروید باشد و از طرف دیگر، اتمیک بهترین گزینه برای iOS.

 ماجرای مته وخشخاش

اگر هیچ یک از این افزونه ها به اندازه کافی برایتان مناسب نبود، یا اگر می خواهید مراقبت از حریم خصوصی وب خود را در مرحله پیشرفته تری انجام بدهید، بهتر است از فیس بوک، شبکه های اجتماعی و سرویس هایی مجانی که باید در آنها لاگین کنید در یک مرورگر، و عملیات دیگری همچون بانکداری، خرید اینترنتی و فعالیت های دیگر شخصی خود را در مرورگر دیگری انجام دهید.


برچسب‌ها: رد پای خود را پاک کنید,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 14:10 | نویسنده : sara
مردم جهان آینده اینترنت را چگونه می‌‌بینند



در یک نظرسنجی اینترنتی اینده اینترنت به نظرسنجی گذاشته شد که درطول آن بیشتر مردم اعتقاد داشتند که در آینده همه چیز اینترنتی خواهد شد.

این نظرسنجی در بازه زمانی نزدیک به یک هفته انجام شده و گزینه‌های این نظر سنجی شامل موارد زیر بودند:
- محدودیت‌های اینترنت افزایش خواهد یافت
- مشابه اینترنت امروزی بوده و تنها تغییراتی اندک خواهد داشت
- به صورت کاملا ابزاری با حسگرهای درونی بدن تنظیم شده و انسان‌ها توسط آن کنترل خواهند شد
- تمامی اشیاء به اینترنت متصل خواهند شد.


در این نظرسنجی نزدیک به یکصدهزار نفر از سراسر جهان شرکت کردند که در میان آن‌ها نزدیک به ۴۰ درصد معتقد بودند که پروژه اشیاء اینترنتی آینده را تشکیل می‌دهد و بشریت در آینده به صورت کامل همه چیز را رد اتصال با اینترنت می‌یابد.پس از آن نیز بیشترین رای به گزینه استفاده ابزاری بازمی‌‌گردد که به نوعی نشان از ترس از آینده دارد.

در رده سوم نیز اینترنت مشابه با دنیای امروزی بوده و در رده آخر نیز کمتر از یک درصد نظرات متفاوتی را شرح دادند.در این میان نکته بارز و مهم اینجاست که دید بیشتر افراد بر روی توسعه بسیار زیاد اینترنت است و آینده بشریت به صورت مستقیم با این فناوری گره خورده است.


برچسب‌ها: مردم جهان آینده اینترنت را چگونه می‌‌بینند,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 14:0 | نویسنده : sara

 مسابقاتی با محوریت هک و بررسی ساختار حفره‌های امنیتی نرم‌افزارها برگزار گردید که در طی آن به هکرهایی که حرفه‌های امنیتی را شناسایی می‌کردند جوایز نقدی اهدا می‌شد که مجموع این جوایز به چهار میلیون دلار می‌رسد.

هکرها چهار میلیون دلار جایزه نقدی گرفتند



مسابقاتی با محوریت هک و بررسی ساختار حفره‌های امنیتی نرم‌افزارها برگزار گردید که در طی آن به هکرهایی که حرفه‌های امنیتی را شناسایی می‌کردند جوایز نقدی اهدا می‌شد که مجموع این جوایز به چهار میلیون دلار می‌رسد.

این مسابقات که در به صورت سالانه برگزار می‌شود امسال نیز در شهر ونکوور کانادا برگزار شد و در طول آن هکرها به سراغ مرورگرهای اصلی مانند گوگل کروم، موزیلا فایرفاکس، مایکروسافت اینترنت اکسپلورر، سافاری و اپرا و نرم‌افزارهای مهمی مانند فلیش ریدر و فلش پلیراز شرکت ادوبی رفتند و حفره‌های امنیتی را در ‌‌آنها شناسایی می‌کردند که به ازای هر حفره رقمی برابر با یک هزار و ۸۵ دلار به یابنده جایزه داده می‌شد.


در مسابقات امسال دو تیم چینی با نام‌های Pwnium و PW2Own توانستند رقم‌هایی جندصدهزار دلاری را به دست بیاورند و برجسته‌ترین چهره‌های مسابقات لقب بگیرند.

در این میان شرکت‌هایی مانند گوگل رقم‌ سنگینی از این جوایز را تامین نمودند تا حدی که گوگل نزدیک به ۳ میلیون دلار جایزه نقدی برای این مسابقات در نظر گرفته پرداخت نمود.
مسابقات در طول دو روز برگزار شد و در طول آن صدها حفره امنیتی شناسایی و رفع شدند.


برچسب‌ها: هکرها چهار میلیون دلار جایزه نقدی گرفتند,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 13:56 | نویسنده : sara
۱۰ روش برای امنیت آنلاین
 

حساب های کاربری آنلاین همیشه و کاملا امن نیستند. به طور مثال، لینکدین هک شده و رمز عبور ۶.۴ میلیون کاربر به سرقت رفته است. یا بیش از ۲۵۰ هزار اکانت توئیتر هک شده اند. این موارد تنها نمونه ای از تیترهای خبری است که در ۶ ماه گذشته شنیده ایم.

 

هکرها همیشه مترصد فرصتی برای سرقت رمزهای عبور و سوءاستفاده از کاربران هستند. بنابراین نباید هرگز این فرصت را به آنها بدهید. برای این منظور، ۱۰ مورد زیر را همیشه در نظر داشته باشید.

 

۱. برای اکانت های مختلف رمزهای متفاوت تعیین کنید

 

درست است که استفاده از یک رمز واحد برای انواع حساب های کاربری و به خاطر سپردن آن بسیار آسان است اما به همان آسانی نیز دیگران می توانند از شما سوءاستفاده کنند. اگر پسورد ایمیل یا یکی از حساب های کاربری شما دست یک آدم نادرست بیفتد، شک نکنید او آن رمز را در سایت های دیگر نیز امتحان خواهد کرد و می تواند به راحتی به دیگر حساب های کاربری شما دسترسی پیدا کند. بنابراین، هرگز از یک رمز واحد برای همه حساب های خود استفاده نکنید.

 

 

 

۲. مطمئن شوید که رمز قوی دارید

 

علاوه بر داشتن رمزهای متفاوت، باید مطمئن شوید که رمز عبور شما قوی و غیر قابل حدس زدن نیز هست. برای این منظور بهتر است از ترکیب حروف، اعداد و نشانه ها به طور یکجا استفاده کنید. همچنین باید در نظر داشته باشید رمز اکانت های مهم خود را هر شش ماه یکبار تغییر دهید. برای به خاطر سپردن آنها نیز می توانید از نرم افزارهای مدیریت پسورد استفاده کنید.

 

۳. از تایید دو مرحله ای استفاده کنید

 

گوگل از کاربران خود می خواهد برای امنیت بیشتر ایمیل های خود از تایید دو مرحله ای استفاده کنند. سرویس های دیگر نیز چنین روش های امنیتی دارند. البته گویا قرار است توئیتر نیز به زودی به این سیستم مجهز شود. این سیستم یک لایه امنیتی مضاعف به حساب های کاربران اضافه می کند. با این سیستم، هنگامی که رمز عبور خود را وارد می کنید، از شما خواسته می شود تا کد دیگری را وارد کنید که اصولا نوشتاری یا صوتی است. به این ترتیب، هیچ کس دیگری نمی تواند بدون داشتن قطعه دوم، وارد حساب شما شود.

 

۴. اطلاعات زیادی از خود در سایت های اجتماعی قرار ندهید

 

این روزها، خیلی از کاربران اطلاعات لازم برای هک شدن خود را در اختیار هکرها قرار می دهند. وقتی اطلاعات شخصی کاملی از خود در سایت ها اجتماعی می نویسید، هکرها می توانند به راحتی پاسخ سوال های امنیتی را از میان آنها کشف و رمزهای عبور شما را هک کنند. همیشه در مورد اطلاعاتی خصوصی خود که با دیگران به اشتراک می گذارید بسیار هوشیار باشید. تنظیمات اطلاعات شخصی خود را تغییر دهید و آن را تا حد امکان محدود کنید. با هر کسی که برایتان پیغام دوستی فرستاد نیز دوست نشوید.

 

۵. محافظت از کامپیوتر و مرورگر

 

مهم نیست از چه سیستم عاملی استفاده می کنید، باید همیشه آنتی یروس آپ دیت روی سیستم خود نصب کنید. همیشه به روز بودن در مورد سیستم عامل و مرورگر، باعث می شود تا بهترین سرویس های امنیتی را نیز داشته باشید. به طور مثال، گوگل بسیار تاکید دارد از جدیدترین نسخه مرورگر کروم استفاده کنید.

 

۶. حفظ امنیت اتصال وایرلس

 

طریقه اتصال به اینترنت نیز باید امن باشد. برای اطمینان از این امر، شبکه بی سیم خود را رمزگذاری کنید و تنظیمات پیش فرض SSID (نام شبکه) را تغییر دهید. هنگام اتصال به شبکه وای فای عمومی، مراقب اطلاعاتی باشید که از طریق آن منتقل می کنید. به طور مثال، می توانید از نرم افزار HotSpot Shield استفاده کنید. این برنامه امنیت شبکه مود نظر را مشخص می کند.

 

۷. خرید از سایت های مطمئن

 

اگر قصد خرید اینترنتی دارید، سعی کنید پیش از ورود به سایت و وارد کردن رمز عبور کارت خرید خود، مطمئن شوید که نشانی HTTPS دارد. حسابی هم مراقب میزان پول خود در حسابتان باشید که اگر کوچک ترین تغییری در آن ایجاد شد، متوجه شوید. بعلاوه، پیش از خرید از قانونی و مطمئن بودن سایت اطمینان حاصل کنید.

 

۸. پیش از کلیک روی هر لینکی ابتدا فکر کنید

 

کلیک کردن روی لینک های مختلف یکی از اصلی ترین کارهایی است که در اینترنت صورت می گیرد. اما به شما توصیه می کنیم، مراقب لینک هایی باشید که کلیک می کنید. ساخت وب سایت های تقلبی که شبیه سایت رسمی بانک هاست برای هکرها بسیار آسان است. اگر به اشتباه وارد این سایت های دروغین شوید، با ورود رمز عبور خود در واقع همه اطلاعات حساب خود را در اختیار سوءاستفاده کننده های اینترنتی قرار داده اید.

 

برای امنیت بیشتر خود، به ویژه وقتی ایمیلی از یک شرکت یا وب سایت دریافت می کنید، قبل از اطمینان از سالم بودن آن لینک های موجود را باز نکنید. در فیس بوک نیز پیغام های غریبه را باز نکنید. اگر دوستان شما در فیس بک بخواهند عکس هیجان انگیزی را با شما به اشتراک بگذارند، لینک آن را برایتان ارسال نمی کنند. حواس خود را جمع کنید.

 

۹. برای گوشی خود رمز عبور تعیین کنید

 

 

گوشی های هوشمند یک کامپیوتر تمام عیار برای خود هستند و کاربران اطلاعات شخصی زیادی را روی آن ذخیره می کنند. بنابراین، حفظ امنیت گوشی بسیار اهمیت دارد. برای این کار باید برای گوشی خود رمز عبور تعیین کنید. کابران اندروید همچنین باید از نرم افزارهای امنیتی و ضدویروس نیز استفاده کنند.

 

۱۰. حواس خود را جمع کنید

 

مسلما با خود می گویید معلوم است که باید حواس خود را جمع کنیم. اما هنگام وبگردی و استفاده از خدمات اینترنتی واقعا حواس خود را جمع کنید و هوشیار باشید. همان طور که در روز بارانی با خود چتر حمل می کنید و بارانی می پوشید، در اینترنت نیز باید لوازم امنیتی لازم را داشته باشید.


برچسب‌ها: ۱۰ روش برای امنیت آنلاین,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 17:55 | نویسنده : sara
از باز شدن فایل های پیوست در جیمیل مطلع شوید
 
 

سرویس ایمیل گوگل (جیمیل) نیاز به معرفی ندارد؛ زیرا بسیاری از کاربران از آن استفاده می کنند. همان طور که می دانید جیمیل و مرورگر کروم هردو از محصولات گوگل به شمار می روند و توسعه دهندگان نرم افزار و سرویس های وب نیز با توجه به سازگاری بسیار خوب این دو محصول با یکدیگر، نرم افزارهای متنوعی را برای آنها طراحی کرده اند. یکی از این نرم افزارها نیز که به صورت افزونه ای روی مرورگر کروم نصب می شود، docTrackr نام دارد.

 

افزونه docTrackr فایل های پیوست شما در سرویس جیمیل را رمزنگاری می کند، برای آنها سطح دسترسی مشخص می سازد و حتی امکان حذف آنها از راه دور را در اختیار شما قرار می دهد. همچنین یکی دیگر از امکانات بسیار مفیدی که با استفاده از این افزونه در اختیار شما قرار می گیرد، آگاهی از باز شدن یا چاپ فایل های پیوستی است که همراه با ایمیل ارسال کرده اید. به این ترتیب هنگامی که ایمیلی بسیار محرمانه را برای فردی ارسال کنید، می توانید خودتان پس از باز شدن ایمیل و فایل پیوست، نسبت به حذف این فایل اقدام کنید و از زمان و تاریخی که فایل پیوست از سوی فرد موردنظر باز می شود، مطلع شوید.

 

برای استفاده از این افزونه باید به این شیوه عمل کنید:

 

۱ـ به لینک زیر بروید و افزونه docTrackr را روی مرورگر کروم نصب کنید:

 

http://goo.gl/BbnxsX

 

۲ـ پس از نصب افزونه روی مرورگر به محوطه کاربری خود در سرویس جیمیل وارد شده و صفحه ارسال ایمیل جدید را باز کنید (Compose)

 

۳ـ چنانچه به تغییرات این صفحه دقت کنید، مشاهده خواهید کرد در کنار آیکون مربوط به پیوست کردن فایل ها (attachment) آیکون جدیدی با عنوان docTrackr۰۳۹;s attachment نیز وجود دارد. همچنین در سمت راست نوار، آدرس مرورگر کروم نیز آیکون جدیدی اضافه شده است که با کلیک روی آن، به داشبورد افزونه docTrackr انتقال خواهید یافت.

 

۴ـ اکنون می توانید برای پیوست فایل های موردنظرتان، روی آیکونی که کنار آیکون پیوست فایل به نمایش درآمده است، کلیک کرده و فایل پیوست خود را انتخاب کنید. (چنانچه فایل پیوست شما PDF باشد، عملیات رمزنگاری روی آن به صورت خودکار انجام خواهد گرفت)

 

۵ـ در ادامه با کلیک روی گزینه Send صفحه ای برای شما به نمایش درخواهد آمد که گزینه های مختلفی را برای حفاظت از فایل پیوست در اختیار شما قرار می دهد. گزینه هایی مانند قابلیت نمایش، چاپ، ویرایش و همچنین قابلیت افزودن تاریخ انقضا برای دسترسی نداشتن به فایل پیوست پس از مدت زمان مجاز از جمله موارد قابل دسترس در این بخش است.

 

۶ ـ در پایان با کلیک روی Secure & Share ایمیل شما به صورت یک ایمیل حفاظت شده ارسال می شود.

 

۷ـ پس از ارسال ایمیل چنانچه ایمیل شما باز شود، یک ایمیل برای شما ارسال می شود و شما از باز شدن ایمیل ارسالی مطلع می شوید. همچنین هر زمان که تمایل داشته باشید می توانید با مراجعه به داشبورد افزونه در مرورگر، اطلاعات کاملی را از فایل های پیوست ارسال شده همراه با ایمیل ها کسب کنید. در صورتی که بخواهید فایل پیوستی از دسترس خارج شود نیز می توانید روی گزینه Disable در مقابل آن کلیک کنید.


برچسب‌ها: از باز شدن فایل های پیوست در جیمیل مطلع شوید,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 17:49 | نویسنده : sara
۱۰ اختراع شگفت انگیز گوگل را بخوانید
 

گوگل به عنوان بزرگترین شرکت اینترنتی جهان چند روز قبل گزارش مالی خود مربوط به سال ۲۰۱۳ میلادی را منتشر کرد و توضیح داد که طی این سال در مجموع ۸۲/۵۹ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است که از این رقم ۹۶/۱۳ میلیارد دلار را درآمد عملیاتی گوگل تشکیل می داد.

 

گوگل اعلام کرد که طی این سال درمجموع ۹۲/۱۲ میلیارد دلار سود خالص را از آن خود کرده و تنها در فصل پایانی سال ۲۰۱۳ موفق به کسب درآمد ۸۶/۱۶ میلیارد دلاری شده است. این شرکت که به جز خدمات اینترنتی ده ها سرویس و ابزار مختلف را در زمینه های مختلف در اختیار کاربران می گذارد، حدود ۴۸ هزار کارمند در سراسر جهان دارد و مجموع سرمایه های آن ۹۲/۱۱۰ میلیارد دلار محاسبه می شود.

 

گوگل برای آنکه به نیاز روزافزون کاربران جهانی پاسخ دهد یک میلیون سرور را در پایگاه های داده مرکزی خود به کار گرفته است و در هر روز یک میلیارد کلیدواژه را بین ۲۴ پتابایت اطلاعات بررسی می کند. در حال حاضر حدود ۵/۲ میلیارد نفر در جهان از اینترنت استفاده می کنند که گوگل با همه توانش تنها می تواند موارد مورد نیاز آن ها را در ۰۱/۰ درصد اطلاعات ذخیره شده در اینترنت جست وجو کند. اما باید توجه داشت که این شرکت گوگل علاوه بر خدمات اینترنتی، فعالیت های دیگری هم انجام می دهد و در این خصوص هفته گذشته اعلام شد که شرکت گوگل روزانه ۱۰ حق امتیاز و اختراع ثبت می کند و از این نظر رکورد همه شرکت ها و سازمان ها را در سراسر جهان شکسته است.

 

گوگل که در ابتدای فعالیت خود فقط ۴ حق امتیاز ثبت شده داشت، بیشترین اختراعاتش را برای موتور جست وجوگر اینترنتی و سیستم عامل اندروید ثبت می کند و فقط در حوزه گوشی های هوشمند تاکنون بیش از ۲۵۰ هزار اختراع ثبت کرده است. با این وجود، کارشناسان با بررسی های گسترده خود بین این حجم وسیع اختراعات، لیست ۱۰ حق امتیاز عجیبی که گوگل ثبت کرده است را منتشر کردند.

 

 

 

دست های به شکل قلب

 

«تیلور سوئیفت»؛ یک خواننده سرشناس امریکایی است که در کنسرت ها با استفاده از دستانش شکل قلب را در مقابل هواداران ایجاد می کند. اما گوگل به این نتیجه رسیده است که از همین شکل ساده که با دستان ایجاد می شود، می تواند یک حق امتیاز متفاوت ثبت کند. این شرکت در سال ۲۰۱۱ میلادی حق امتیازی با عنوان «حالت دست ها برای نشان دادن چیزهای مهم» ثبت کرد. این شرکت توضیح داد که صاحبان عینک هوشمند Google Glass می توانند در مقابل خود با دستان شان حالت های مختلف را ایجاد کنند تا این عینک به صورت هوشمند حالت های یاد شده را تشخیص دهد و تصاویر تهیه شده از آن ها را به صورت مستقیم روی شبکه های اجتماعی به نمایش بگذارد.

 

دستیار مجازی شبکه های اجتماعی

 

سر زدن به شبکه های اجتماعی یکی از علاقمندی کاربران جهانی محسوب می شود. اما اگر در آن واحد عضو چند شبکه اجتماعی مختلف باشید، پاسخ به همه صحبت های دوستان تان کار دشواری به نظر می رسد که حق امتیاز جالب گوگل این مشکل را حل کرده است. گوگل در سال ۲۰۱۱ میلادی حق امتیازی را با عنوان «سیستم خودکار پیشنهادها برای عکس العمل های شخصی در شبکه های اجتماعی» ثبت کرد و توضیح داد که این فناوری تمامی مطالب، اطلاعات مرتبط و موضوعات وابسته را مورد بررسی قرار می دهد و سپس یک پیشنهاد را به صورت خودکار ارائه می دهد که با سلیقه و تفکر شما یکسان است و دقیقاً شبیه به همان پاسخی است که درنظر دارید برای مطالب ارائه شده از سوی دوستان بنویسید. این پاسخ به راحتی می تواند روی شبکه های اجتماعی منتشر شود.

 

سیستم شناسایی تبلیغات

 

برای شرکت های تبلیغاتی بسیار مهم است که متوجه شوند آگهی آن ها تا چه اندازه مورد توجه کاربران قرار گرفته است. اما باید توجه داشت که آگهی های اینترنتی نمی توانند به راحتی تعداد مخاطبان را نشان دهند. همچنین، نمی توان دریافت که هر کاربر آنلاین چند دقیقه به یک آگهی اینترنتی نگاه می کند یا چه میزان به آن توجه می کند. اما گوگل در سال ۲۰۱۳ حق امتیازی را با نام «سیستم ردیابی نگاه خیره کاربران» ثبت کرد که یک دستگاه الکترونیکی کوچک با قابلیت کار گذاشتن در رایانه ها و حتی عینک هوشمند گوگل را شامل می شد و قادر بود موقعیت چشم کاربر را تشخیص دهد و همه حرکات آن را تحلیل کند تا در نهایت مشخص شود که هر فرد چقدر به آگهی ها توجه می کند. این سیستم همچنین قابلیت نصب روی بیلبوردهای تبلیغاتی، کیوسک های اتوبوس و دیگر اماکن عمومی را دارد.

 

نرم افزار صورتحساب رستوران

 

شاید برای شما هم پیش آمده است که با گروهی از دوستان به رستوران رفته اید و پس از پرداخت صورت حساب، اطرافیان فراموش کرده اند سهم خود را از هزینه کلی بپردازند. اما از این پس نیازی نیست در این زمینه نگرانی داشته باشید، زیرا گوگل مشکل شما را حل کرده است. گوگل در سال ۲۰۱۳ حق امتیازی با عنوان «ردیابی و مدیریت هزینه های گروه» به ثبت رساند. این حق امتیاز در اصل یک ابزار کاربردی است که روی انواع گوشی های هوشمند نصب می شود و علاوه بر محاسبه هزینه کلی پرداخت شده، نوع غذا و رقمی که هر شخص باید بپردازد را به صورت خودکار محاسبه می کند. این نرم افزار هم اکنون به صورت رایگان موجود است.

 

تبلیغات بر اساس نور، صدا و دمای هوا

 

گوگل همواره سعی می کند آگهی های تبلیغاتی را متناسب با نیاز کارمندان منتشر کند و از زمانی که گوشی های هوشمند و تبلت ها به اینترنت متصل شده اند، به راحتی مبتنی بر موقعیت جغرافیایی افراد آگهی های مورد نظر خود را به دست آن ها می رساند. اما این شرکت اینترنتی در سال ۲۰۰۸ حق امتیازی با نام «آگهی های مبتنی بر شرایط محیطی» ثبت کرد که شامل یک دستگاه با حسگرهای هوشمند می شد و داخل گوشی های هوشمند و دیگر دستگاه های الکترونیکی به کار می رفت. این حسگر قادر به تشخیص دمای هوا، میزان رطوبت، صدا، نور، ترکیبات شیمیایی هوا و همه جزئیات پیرامون کاربر بود و اطلاعات آن به سرورهای گوگل منتقل می شد. با این دستگاه اگر به عنوان مثال داخل فضای گرم و مرطوب قرار داشتید، آگهی تبلیغاتی مرطوب به محصولات تهویه مطبوع برای شما ظاهر می شد.

 

عکاسی بدون دخالت دست

 

گوگل در سرویس Maps به کاربران امکان می دهد تصاویر خود را روی نقشه الکترونیکی منتشر کنند و حتی آن ها را با دیگران به اشتراک بگذارند. اما به نظر می رسد که گوگل علاقه بیشتر به دنیای تصویربرداری دارد و پا را از این هم فراتر برده است. این شرکت در سال ۲۰۱۳ میلادی حق امتیازی را با نام «عکاسی هنگام پیاده روی مبتنی بر سیستم سنجش داخلی» ثبت کرد. این اختراع مربوط به یک دستگاه کوچک می شد که متشکل از چند دوربین و حسگر هوشمند بود و کاربر می توانست آن را دور گردن خود بیندازد تا دوربین با بررسی شرایط محیطی، در هر لحظه بهترین عکس ها را بدون دخالت دست تهیه کند. این فناوری برای آن دسته از افرادی مناسب است که از ناحیه دست فلج هستند یا اینکه به دلیل حرکت چرخ های صندلی چرخدار نمی توانند با دستان خود عکاسی کنند.

 

خالکوبی میکروفون و دروغ سنج روی گردن

 

گوگل در سال ۲۰۱۲ با خرید شرکت موتورولا حق امتیاز «خالکوبی پوست الکترونیکی مجهز به تجهیزات موبایلی» را ثبت کرد و برای نخستین بار تاتوی دیجیتالی را معرفی کرد. در این اختراع گوگل یک پوست الکترونیکی با قابلیت اتصال به پوست بدن ارائه کرد که یک میکروفون بی سیم را شامل می شد و مبتنی بر صدای کاربر برای انجام تماس های تلفنی فعالیت می کرد. این میکروفون قادر به حذف صداهای اضافی محیط بود و می توانست به عنوان یک هدست عمل کند. این خالکوبی دیجیتالی با توجه به حسگرهای هوشمند خود قادر به بررسی عضلات گردن بود و از این طریق می توانست دروغ گفتن در کاربر را هم شناسایی کند.

 

صفحه کلید روی دست

 

عینک هوشمند Google Glass قابلیت های فراوانی دارد و قادر به شناسایی صدا و حرکات بدن است. با این وجود این دستگاه نسبت به گوشی های هوشمند و رایانه های لوحی برخی محدودیت ها را شامل می شود و در فضاهای شلوغ نمی تواند دستورهای صوتی شما را به راحتی تشخیص دهد. برای حل این مشکل گوگل در سال ۲۰۱۳ حق امتیازی را با نام «روش ها و سیستم های مخصوص ورودی های مجازی رایانه ای» ثبت کرد که به صاحبان عینک هوشمند امکان می داد از دست خود به عنوان صفحه کلید استفاده کنند و متن های مورد نظر خود را روی دستشان تایپ کنند.

 

تأمین انرژی سرورها با موج دریا

 

گوگل به واسطه سرورهای بزرگ خود انرژی زیادی نیاز دارد و تنها در سال ۲۰۱۰ میلادی ۲۶/۲ میلیون مگاوات ساعت انرژی مصرف کرده است. اما این شرکت در سال ۲۰۰۸ حق امتیازی را با نام «پایگاه داده مبتنی بر آب» ثبت کرد که قادر بود انرژی تولید شده توسط موج های دریا را به انرژی الکتریسیته تبدیل کند و آن را در مراکز داده خود مورد استفاده قرار دهد. گوگل در اکتبر ۲۰۱۳ یک بنای عظیم چهار طبقه را در خلیج سانفرانسیسکو ساخت که به صورت شناور در این مکان حضور داشت و تمام انرژی مورد نیاز خود را از موج ها دریافت می کرد.

 

به روزرسانی با داستان های دنباله دار

 

گوگل در سال ۲۰۱۰ میلادی حق امتیازی با نام «داستان دنباله دار شخصی در شبکه های اجتماعی و دیگر دستگاه های ارتباطی» به ثبت رساند و توضیح داد که این فناوری به کاربران کمک می کند مطلب مورد نظر خود را به صورت یک داستان کارتونی دنباله دار روی شبکه های اجتماعی منتشر کنند. کاربر در این فناوری می تواند تصاویر مورد نظر را انتخاب کند و نرم افزار مربوطه انواع کارتون ها را در اختیار او می گذارد تا مطلب مورد نظر شبیه به یک سری از تصاویر کارتونی دنباله دار در شبکه های اجتماعی منتشر شود.


برچسب‌ها: ۱۰ اختراع شگفت انگیز گوگل را بخوانید,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 17:46 | نویسنده : sara
رتبه هایی که ایران در ۵ فناوری کسب کرد

 

محققان کشور با انجام پروژه های تحقیقاتی توانستند رتبه علمی کشور را در رده بندی های منطقه ای و بین المللی تغییر دهند به گونه ای که ایران در علومی چون هوافضا، سلول های بنیادی و بیوتکنولوژی در منطقه به رتبه های اول و دوم دست یافته است و در رتبه بندی های بین المللی حائز رتبه های مناسبی شده و در حوزه نانو فناوری به رنبه هشتم دنیا ارتقا یافته است.

 

موقعیت ایران در سلول های بنیادی

 

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با اشاره به پیشرفت ایران در فناوری های نوین از رتبه اول کشورمان در حوزه هوافضا و رتبه دوم در حوزه سلول های بنیادی در منطقه خبر داد.

 

براساس داده های اسکوپوس ، ایران در رشته سلول های بنیادی ۱۱۹۰ مدرک تولید کرده که از این نظر رتبه ۲۸ جهان و مقام دوم منطقه را در اختیار دارد.

 

بر این اساس، کشورهای آمریکا با تولید ۸۱۳۷۰ مدرک، ژاپن با تولید ۲۱۹۷۹ مدرک، چین با تولید ۱۹۷۰ مدرک، آلمان با تولید ۱۸۸۴۰ مدرک و انگلستان با تولید ۱۵۵۳۷ مدرک کشورهایی هستند که در این زمینه جایگاه ممتازی را به خود اختصاص داده اند.

 

در این حوزه ترکیه مقام اول منطقه و از کشورهای اسلامی مالزی و مصر و لبنان نیز رتبه های سوم، چهارم و پنجم را در جمع کشورهای اسلامی و منطقه در اختیار دارند.

 

موقعیت ایران در هوافضا

 

آمریکا، چین، انگلستان، فرانسه و کانادا ۵ کشور برتر رشته هوا فضا در دنیا محسوب می شوند. ایران در این حوزه جایگاه ۱۹ تولید علم را در به خود اختصاص داده است.

 

این در حالی است که ایران با تولید ۱۶۹ مدرک در بین کشورهای اسلامی و منطقه مقام نخست را از آن خود کرده است. بعد از ایران کشورهای ترکیه، مصر، عربستان سعودی و پاکستان قرار دارند.

 

رتبه ایران در بیوتکنولوژی

 

در حوزه بیوتکنولوژی ایران با تولید ۴۷۰ مدرک در میان کشورهای اسلامی رتبه اول و در دنیا در بین تمام کشورهای جهان در رتبه ۲۳ قرار گرفته است.

 

پنج رتبه اول تولید علم جهان در رشته بیوتکنولوژی به ترتیب به آمریکا، چین، ژاپن، آلمان و کره جنوبی تعلق دارد.

 

در بین کشورهای اسلامی و منطقه بعد از جمهوری اسلامی ایران که مقام اول را در رشته بیوتکنولوژی در دست دارد کشورهای ترکیه با ۴۵۱ مدرک ، مالزی با ۳۴۶ مدرک ، سنگاپور با ۲۸۴ مدرک و مصر با ۱۹۰ مدرک قرار دارد.

 

ایران درتولید علم شیمی

 

پایگاه استنادی تامسون رویترز تعداد مقالات متخصصان علم شیمی ایران را ۴۴۷۳ مقاله به ثبت رسانیده است که ۲.۳۲۵ درصد از کل تولید علم این رشته در جهان محسوب می شود.

 

ایران با تولید ۴۴۷۳ مقاله در سال ۲۰۱۲ رتبه ۱۳ تولید علم رشته شیمی در جهان و رتبه اول را در منطقه به دست آورده است.

 

کشورهایی مانند لهستان، تایوان، استرالیا، برزیل، سوییس و هلند نیز به ترتیب رتبه ۱۴ تا ۱۹ تولید علم شیمی را در دست.

 

ایران پیشتاز در نانو فناوری

 

بر اساس رتبه بندی Nano Statistic (ستاد توسعه فناوری نانو) ایران در رده بندی تعداد مقالات نانو تا سپتامبر ۲۰۱۳ در جایگاه هشتم دنیا قرار گرفت.

 

در این رده بندی چین با ۲۰ هزار و ۴۶۳ مقاله در جایگاه اول و آمریکا با ۱۲ هزار و ۲۳۱ مقاله در رده دوم جهانی قرار گرفته است و ایران با دو هزار و ۶۶۳ مقاله رتبه هشتم جهانی را از آن خود کرده است.

 

ایران در شاخص تعداد اختراعات نانو در سال ۲۰۱۳ رتبه ۳۸ جهانی را کسب کرده است در حالی که در سال های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۱ در جایگاه ۳۰ جهانی قرار داشته است.

 

ایران از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ موفق به تولید ۱۶۸ محصول در حوزه فناوری نانو شده است. از این تعداد ۳۶ درصد از محصولات (۶۰ محصول) نمونه آزمایشگاهی آن تولید شده و ۴۷ درصد (۸۰ محصول) وارد بازار شده است. ۱۷ درصد (۲۸ محصول) نیز در حال ورود به بازار است.

 

از ۱۶۸ محصول نانویی۲۰ محصول در حوزه نانو ابزار، ۱۷ محصول در زمینه تجهیزات کاربرد غیر مستقیم در نانو، ۵۴ محصول در زمینه نامو مواد و ۳۰ محصول در زمینه محصولات واسطه ای علوم و فناوری نانو است.


برچسب‌ها: رتبه هایی که ایران در ۵ فناوری کسب کرد,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 17:37 | نویسنده : sara
۱۸ روش برای تعمیر کامپیوتر

برای شما هم حتما پیش آمده که دستگاه کامپیوترتان بی دلیل یا بادلیل دچار مشکل شده باشد. در این وضعیت شما نمی دانید که بهتر است چه کاری انجام دهید و اینکه چگونه این مشکل را حل کنید آن هم در حال حاضر که نو کردن یک دستگاه کامپیوتر یا تعویض قطعات آن می تواند کلی خرج روی دستتان بگذارد. در این گزارش سعی می کنیم به برخی از کارهایی که می توانید بدون هیچ خرجی انجام دهید و جلوی مشکلات احتمالی یا از دست رفتن کامپیوترتان را بگیرید، اشاره کنیم. هرچند ممکن است برخی از این راه ها را بدانید، اما یادآوری آن می تواند در رفع مشکلات کامپیوتر به شما کمک کند.

۱ گوگل هوشمند خود باشید

اگر هنگام کار با کامپیوتر خود با پیام ها و کدهای خاصی روبه رو می شوید که از آن سر در نمی آورید، در این مرحله گوگل می تواند بزرگترین کمک کننده به شما باشد، البته اینکه تنها در این جست وجوگر گزینه هایی مانند «my PC is running slowly» (کامپیوتر من کند کار می کند) را جست وجو کنید، هیچ فایده ای برای شما نخواهد داشت. بهترین گزینه این است تا جایی که می توانید ایرادات را با جزئیات در کنار هم و از طریق یک + به یکدیگر متصل کنید. همچنین زمانی که به دنبال یک عبارت خاص هستید و می خواهید زودتر به جواب برسید، بهتر است جمله های خود را در میان بگذارید.

 

۲ استفاده از برنامه بازیابی

یکی از قابلیت های مفید سیستم عامل windows برنامه بازیابی سیستم یا System Restore است. این برنامه به شما امکان می دهد تا تغییرات اخیر ریجستری، سخت افزاری و نرم افرازی کامپیوتر را به یک زمان مشخص در قبل بازگردانید. اگر نگران تاثیر این کار روی فایل های شخصی خود هستید که در این مدت زمان مشخص روی کامپیوتر خود داشته اید، باید بگوییم استفاده از این امکان هیچ تغییری روی این فایل ها ایجاد نمی کند. برای پیدا کردن System Restore به بخش Control Panel کامپیوتر خود مراجعه کنید.

 

۳ خرید خنک کننده

اگر کامپیوتر شما به صورت تصادفی قفل می کند و این در حالی است که در ظاهر هیچ مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری هم وجود ندارد، شاید این شرایط به دلیل گرم شدن بیش از حد دستگاه کامپیوتر باشد. بهترین گزینه این است که از یک فن یا خنک کننده استفاده کنید. این دستگاه به تهویه حرارتی لپ تاپ یا کامپیوتر شما کمک می کند.

 

۴ به روز بودن آنتی ویروس

شاید بی راه نباشد اگر بگوییم بخش زیادی از مشکلاتی که در هنگام کار با کامپیوتر با آن برخورد می کنیم به دلیل حضور ویروس ها و بدافزارهای مختلفی باشد که نمی دانیم چگونه وارد سیستم کامپیوتریمان شده است. پس بهترین کار برای کاهش این موجودات استفاده از یک آنتی ویروس استاندارد و به روز نگه داشتن آن است. همچنین بهتر است اسکنرهای این آنتی ویروس روشن باشد تا به صورت مرتب به کنترل سیستم کامپیوتر شما بپردازد. برای محکم کاری بیشتر بد نیست در کنار یک آنتی ویروس از اپلیکیشن ها یا نرم افزارهایی نظیر Spybot Search & Destroy و Microsoft۰۳۹;s own Safety Scanner استفاده کنید. این اپ ها بهترین گزینه برای کار کنار آنتی ویروس کامپیوترشما است.

 

۵ از کار انداختن نرم افزارهای غیرضروری

اگر طی گذر زمان کارایی و سرعت دستگاه شما پایین آمده، می تواند به دلیل نصب برنامه ها و نرم افزارهایی باشد که روز به روز هم به تعداد آنها اضافه می کنیم. شاید شما متوجه نباشید اما اغلب در پس زمینه کامپیوتر شما مشغول فعالیت هستند. تصور کنید فعالیت همه اینها با هم تا چه حد می تواند سرعت دستگاه شما را کم کند. بنابراین بهتر است به روی taskbar خود راست کلیک کنید و گزینه Task Manager را انتخاب کنید. این بخش میزان استفاده واقعی از رم و پردازنده شما توسط نرم افزارها و برنامه هایی را که روی کامپیوترتان دارید نشان می دهد. اگر در میان این لیست برنامه ای را می بینید که برایتان ناآشنا است یا اجرای آن برایتان ضرورتی ندارد بهتر است آن را غیر فعال کنید. این کار کمک بزرگی به افزایش سرعت کامپیوتر یا لپ تاپ شما می کند. همچنین اگر درTask Manager مورد یا مواردی را یافتید که واقعا اضافی و به درد نخور بودند، بهتر است کنترل کنید آنها همراه با ویندوز، اجرا نشوند و بالا نیایند. برای این کار ابتدا پوشه Startup درون استارت منو را باز کرده و هر چیز اضافه را از درون آن حذف کنید.

 

۶ بازیابی فایل ها

در بسیاری از مواقع ممکن است با یک اشتباه سهوی یک فایل را از روی دستگاه کمپیوترمان پاک کنیم یا خود ویندوز آن فایل را پاک کند. در این شرایط باید تمرکز خود را حفظ کنید و نگران نباشید چرا که در بعضی مواقع آن فایل نابود نشده است، بلکه ویندوز به سادگی تنها ارجاع به آن را از سیستم آدرس دهی خود حذف کرده و آن بخش از دیسک را به عنوان فضای خالی علامت گذاری کرده است. در صورتی که با دستکاری بی موقع و بی مورد شما هنوز آن فضا با فایل دیگری جایگزین و رونویسی نشده باشد، ممکن است شما قادر به بازیابی فایل هایتان باشید. نرم افزار Recuva یکی از بهترین و قدرتمندترین ابزارهای رایگان بازیابی فایل ها در ویندوز است، البته به شرطی که به درستی از آن استفاده کنید.

 

۷ وقتی ویندوز بالا نمی آید

سیستم عامل ویندوز از چندین سیستم بازیابی کاربردی از جمله Safe Mode بهره می برد که هنگام بالا نیامدن دستگاه کامپیوتری خود می توانید از آن کمک بگیرید. درصورت بروز این مشکل در ابتدا کلید f۸ را بزنید و از منوی بوت گزینه Last Known Good Configuration را انتخاب کنید تا ویندوز سعی کند تنظیماتی را که آخرین بار به درستی طبق آنها کار می کرده، بازیابی کرده و بالا بیاید. از سوی دیگر اگر این راه جواب نداد، می توانید ابزارهای جانبی غیر ضروری را از سیستم خود جدا کنید. گاهی اوقات یک ابزار که به درستی پیکربندی نشده یا تنظیمات درستی ندارد، می تواند باعث هنگ کردن ویندوز طی فرآیند بالا آمدن شوند.

 

۸ به گزینه های کم هزینه فکر کنید

اگر کامپیوتر یا لپ تاپ شما به طور کلی روشن نمی شود و مشکل هم از پریزهای برق نیست، بهتر است نگاهی هم به کابل برق دستگاه یا شارژ باتری بیندازید. در واقع قبل از اینکه امید خود را از دست بدهید و به دنبال جایگزین کردن بخش های مهم و هزینه بری همچون پاور باشید، بهتر است با کمترین هزینه کابل های برق و باتری ها را کنترل و در صورت نیاز تعویض کنید.

 

۹ امتحان کارکرد از طریق کامپیوترهای دیگر

اگر موس، کیبورد، پرینتر، دوربین، پورت های usb و... دیگر تجهیزات سخت افزاری هنگام اتصال به کامپیوتر یا لپ تاپ شما به درستی کار نمی کند برای اینکه مطمئن شوید اشکال از دستگاه شماست یا این تجیهزات سخت افزاری بهتر است آنها را از طریق کامپیوتر دیگر نیز امتحان کنید. استفاده از یک کامپیوتر دیگر برای تست موس، دوربین یا پرینتر خراب تان (یا حتی استفاده از یک پورت USB دیگر روی همین کامپیوتر) می تواند شما را از صحت عملکرد کامپیوترتان و وجود خرابی در ابزار جانبی مطمئن کند. اگر با این آزمون ها مشکل برطرف شد، لطفا به جای سرزنش دوربین یا موس بیچاره، به دنبال حل مشکل کامپیوترتان باشید.

 

۱۰ بازگشت به درایواهای قدیمی

گاهی اوقات ویندوز و ابزارهای جانبی بدون سوال از شما درایورهای جدید را نصب می کنند که این کار با گذشت زمان سبب ایجاد مشکل در دستگاه کامپیوترمی شود. برای حل این مشکل و بازگشت به نسخه قبلی درایور، از طریق کنترل پنل ویندوز به بخش Hardware and Sound بروید و از طریق این بخش قسمت

Device Manager را انتخاب کنید. با این کار پنجره ای پیش روی شما باز می شود. در لیست موجود این پنجره روی سخت افزاری که با علامت سوال یا تعجب زرد مشخص شده راست کلیک کنید. گزینه Properties را انتخاب کرده و در پنجره باز شده به تب Driver بروید. اکنون می توانید با کلیک روی دکمه Roll Back Driver به درایور قدیمی برگردید.

 

۱۱ نصب درایورهای جدید

گاهی اوقات نصب جدیدترین درایورها یا Firmwareها می تواند خیلی از مشکلات شما با کامپیوترتان را حل کند. برای این کار کافی است سری به سایت کارخانه سازنده زده و جدیدترین درایورها و Firmwareها را برای ابزار مورد نظرتان دانلود و نصب کنید. با این کار فایل های آسیب دیده یا مشکل دار قبلی هم جایگزین خواهند شد، آخرین باگ ها درست شده و با این کار ابزارهای تان بهبود پیدا می کند.

 

۱۲ حل مشکلات نمایشگر

مشکلات مربوط به نمایشگر معمولا به دلیل ایراد در کارت گرافیک، خود مانیتور یا (اگر از لپ تاپ استفاده نمی کنید) کابل رابط رخ می دهند. اگر امکانش فراهم است از یک کابل جداگانه استفاده کنید یا اینکه سراغ گرافیک آن بروید. این گونه قطعا متوجه می شوید که کدام یک از حلقه های این زنجیره دچار نقص هستند. اگر مشکل از مانیتور باشد، متاسفانه هیچ راهی به جز مراجعه به گارانتی، تعمیرکار یا خرید یک مانیتور جدید باقی نخواهد ماند.

 

۱۳ کمی مهندسی کنید

ضرورتی ندارد که حتما یک متخصص سخت افزار کامپیوتری باشید تا بتوانید نگاهی به درون کیس کامپیوترتان بیندازید، اما قبل از هر کاری در قدم اول مطمئن شوید بدنتان به زمین متصل است و الکتریسیته ساکن ندارد. همچنین کامپیوتر را نیز از برق بکشید. پس از باز کردن آن به دنبال اتصالات و پیچ های قطع شده یا شُل شده باشید. همچنین هرجا میزان زیادی گرد و خاک جمع شده، با دقت آن محل را تمیز کنید. برای این کار پیشنهاد می کنیم از یک قوطی هوای فشرده استفاده کنید. باز کردن لپ تاپ ها ممکن است بسیار مشکل تر باشد، اما در برخی مدل ها دستیابی به رم و هارد دیسک بسیار آسان است، بنابراین می توانید چک کنید تا اتصال آنها مشکلی نداشته باشد. احتمالا در سایت کارخانه سازنده و دفاتر راهنمای آنها کمک های بیشتری را هم می توانید پیدا کنید.

 

۱۴ تهیه نسخه پشتیبان

گاهی اوقات اگر نکات گفته شده را انجام دهید، ممکن است به نتیجه نرسید. در واقع باید با این واقعیت تلخ کنار بیایید که هارد دیسک یا کل سیستم تان به کلی نابود شده است. پس رعایت این نکته کاملا ضروری است که نسخه های بک آپ یا پشتیبانی از اطلاعات و فایل های مهم تان داشته باشید و آنها را در جای مطمئنی نگه داری کنید.

 

۱۵ حل مشکلات اینترنتی

بسیاری از ما در کنار برخی از مشکلات سخت افزاری با مشکلات متعددی هنگام اتصال به اینترنت نیز مواجه هستیم. برای حل این مشکلات در قدم اول ببینید آیا با دستگاه های کامپیوتری دیگر نیز امکان اتصال به اینترنت وجود دارد یا خیر. بهتر است لپ تاپ را مستقیما توسط کابل به روتر وصل کنید و برنامه درونی تست روتر را اجرا کنید. شرکت خدمات دهنده اینترنتتان (ISP) هم احتمالا در زمینه این ایرادها ورزیده و خبره است. اگر تنها یک کامپیوتر است که نمی تواند به اینترنت وصل شود، پس احتمالا مشکل از تنظیمات آن یا کارت شبکه اش است.

 

۱۶ خاموش و روشن مجدد

شاید توجه به این نکته کمی خنده دار به نظر برسد، اما در بسیاری از مواقع کارایی دارد. مودم یا روتر را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه خاموش کنید و اجازه دهید ارتباطتان با شرکت از ابتدا بازسازی شود. آنگاه دوباره آن را روشن کنید. برای نتیجه بهتر، بد نیست کامپیوتر تان را هم ری استارت کرده و دوباره سعی کنید به اینترنت وصل شوید.

 

۱۷ تعویض مرورگر

استفاده از یک مرورگر دیگر، بهترین راه است تا مطمئن شوید ایراد پیش آمده ربطی به مرورگر وفادار شما ندارد و از جایی دیگر آب می خورد. همچنین بد نیست بخش پلاگین و افزونه های مرورگرتان را نیز کنترل کنید.

 

۱۸ کنترل کانکشن ها

یک راه دیگر این است که به بخش Network and Sharing Centre ویندوز بروید و اطمینان بیابید کامپیوتر شما برای اتصال به اینترنت از کانکشن صحیح استفاده می کند. برای مثال کانکشن روشن و پیش فرض باید وایرلس، یا اتصال کابلی باشد. در حالی که تمام این بخش ها باید خودشان به صورت خودکار پیکربندی و تنظیم شوند، برنامه های خرابکار یا ابزارهای امنیتی ممکن است آن را تغییر داده باشند. در این بخش همچنین یک ابزار رفع ایراد یا troubleshooter دارید که بسیار مفید و کاربردی است.


برچسب‌ها: قبل از تحویل به تعمیرگاه بخوانید,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 16:48 | نویسنده : sara
۵ نکته مهم در رابطه با هشتگ که باید بدانید
 

به صورت ساده تر, هشتگ ها باعث ایجاد ارتباط بین پست های ما در شبکه های اجتماعی و موتورهای جستجو شده اند. برای یوزر ها هشتگ ها وسیله ای برای نشان دادن واکنش و جواب آنها و حتی شروع یک گفتگو و یا ترند می باشد. آنها می توانند شوخی و یا جدی باشند ولی چیزی که مهمه اینه که حالا حالا تو زندگی ما خواهند بود.

 

اولین سوشیال مدیایی که از هشتگ استفاده کرد توییتر بود که در تابستان ۲۰۰۹ این تکنولوژی را به دنیا معرفی کرد و در ادامه اینستاگرام Tumblr, فیس بوک و … از هشتگ استفاده کردند.

 

 

 

اما مزایایی که استفاده از هشتگ دارد:

 

۱ هشتگ باعث User engagement یا درگیری یوزر با پست ها می شود.

 

فیس بوک آخرین سوشیال وب سایتی بود که سیستم خود را با هشتگ اداپت کرد و دلیلش تحقیقی بود که نشان می داد که هش تگ ها باعث می شوند تا کاربرها بیشترین درگیری را با پست ها داشته باشند. حتی اگر توییت های بدون هش تگ را با توییت های با هش تگ مقایسه کنید به اهمیت آنها بیشتر پی خواهید برد. اما نکته ای که باید به آن اشاره کنم این است که هش تگ نه تنها باعث User Engagement می شود بلکه Conversions (تبدیل مشتری) را نیز بالا می برد.

 

۲ هشتگ بهترین راه برای ارزیابی مسایل اجتماعی است.

 

نمونه بارز آن هشتگ Freeiraniansoldiers بود که برای آزادی و حمایت از سربازان در بند اسیر توسط ایرانیها به ترندی در توییتر تبدیل شد.

 

۳ هشتگها باعث ارتباط تمام سوشیال مدیاها می شوند.

 

در حال حاضر در دنیایی زندگی می کنیم که هر روز صبح سوشیال مدیای جدیدی وارد بازار می شود و مارکتر ها باید هر روز با این تکنولوژی ها خود را بروز نگه داشته تا از رقبا عقب نمانند. تعدد سوشیال مدیاها چنان کار را سخت می کند که مدیریت تمام آنها تبدیل به دغدغه ای برای تمام افراد شده است. اما نکته کار این است که هشتگ ها باعث می شوند که با یک پست مدیران سوشیال وب سایتها بتوانند در تمام سوشیال مدیاها حضور داشته باشند و انسجام خود را حفظ کنند. مولتی چنل بودن برندها و بودن آنها در فیس بوک, توییتر, یوتیوب و دیگر شبکه های اجتماعی باعث شده تا اهمیت هشتگ ها بیشتر ملموس باشد و با هشتگ به راحتی می توان به این چنل ها دست یافت

 

۴ هشتگ برای شرکتهای کوچک

 

با توجه به اینکه خیلی از شرکتهای کوچک توان رقابت با شرکتهای بزرگ و برندها را در فضای بازاریابی Offsite ندارند هشتگ این فضا را قابل رقابت کرده به طوریکه خیلی از استارت آپ بیزنس ها می توانند در فضایی عادلانه با شرکتهای بزرگ قابت کنند

 

۵ دسترسی به افراد بیشتر با هشتگ

 

در بعضی از کمپین ها, یک هشتگ باعث شده که در چند دقیقه ابتدایی ده ها هزار بار توسط کاربرها ذکر بشود. و در اینجاست که می توان فهمید که چگونه می توان از هشتگ برای تبلیغات به افراد بیشتری دسترسی پیدا کرد


برچسب‌ها: ۵ نکته مهم در رابطه با هشتگ که باید بدانید,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 16:42 | نویسنده : sara

 

قبل از ورود فناوری باید فرهنگسازی کرد
 

فراگیر شدن اینترنت، برخی آسیب های اجتماعی را نیز به دنبال داشته است. سرقت های اینترنتی از سوی برخی نوجوانان، فقط نمونه ای از این آسیب هاست. در چنین شرایطی چه باید کرد و چگونه می توان از شدت گرفتن این معضل جلوگیری کرد. در گفت وگو با دکتر الهه شفائی، روان شناس و استاد دانشگاه به بررسی این موضوع پرداخته ایم.

 

این روزها یکی از معضلات شایع، سرقت های اینترنتی از سوی برخی نوجوانان است. آنها بسادگی از حساب بانکی والدین خود پول برداشت می کنند. به نظر شما چقدر باید این موضوع را جدی گرفت؟

 

مشکلاتی از دیرباز وجود داشته اما امروزه شکل شان عوض شده است. فرزندی که امروز از طریق اینترنت سراغ حساب پدرش می رود و پول برمی دارد، شاید اگر این امکانات نبود، دست در جیب پدر می کرد. در واقع ما در گذشته هم این مشکل را با تعدادی از بچه هایمان داشته ایم و الان شکل قضیه عوض و این روش به روز شده است اما موضوع مهمی که وجود دارد، این است که شاید این معضل فراگیرتر شده باشد. یکی از دلایل آن می تواند این باشد که بچه ها گستاخ تر شده اند و حرمت والدین شکسته شده که البته مقصر این بی حرمتی، خود والدین هستند. رسانه ها و دوستان کودکان هم تقصیر دارند. در شرایط کنونی به سبب گسترش دامنه ارتباطات، کودکان و نوجوانان راهکارهای جدیدی فرا می گیرند. همه اینها بخشی از دلایل افزایش چنین معضلی است و ریشه اصلی نیست.

 

پس ریشه اصلی در کجاست؟

 

ریشه به خانواده برمی گردد. مشکل اصلی در خانواده هایی است که روابط خیلی سالمی بر آن حاکم نیست. برخی خانواده ها خودشان قبح این گونه اعمال را از بین می برند. در بخشی از جامعه نیز خانواده هایی را داریم که از لحاظ ویژگی شخصیتی آدم های خسیسی هستند و بچه ها از نظر مالی تحت فشار قرار می گیرند و این باعث می شود بچه وقتی می بیند دوستش راحت پول خرج می کند، درصدد راه حل بربیاید. ذهن انسان طوری طراحی شده است که راه حل خلق می کند. وقتی بچه نمی تواند به صورت مسالمت آمیز خواسته اش را تامین کند، دنبال راهکار جدید می رود و در نتیجه همین سرقت های اینترنتی به وقوع می پیوندد. بنابراین والدین باید راه حل های دیگری پیش پای فرزندان خود قرار دهند تا در تنگنا قرار نگیرند و ذهن شان مجبور نشود راه حل خلق کند. اگر والدین به شکل صحیحی با فرزندان خود رابطه برقرار کنند، ذهن فرزند سراغ این راه حل نمی رود.

 

شما برای کمتر شدن چنین اتفاقاتی چه پیشنهادی برای خانواده ها دارید؟

 

موضوع اول این که ما جمله «حق نداری» را در ادبیات تربیتی به کار نبریم، چون انسان نسبت به آنچه از آن منع می شود، حریص است. از طرفی قرار نیست همه آموزش های ما به صورت مستقیم و کلامی باشد مثلا وقتی بچه ببیند مادرش سر جیب پدر نمی رود، او هم این کار را اینترنتی یا به اشکال دیگر انجام نمی دهد. حریم ها در خانواده باید حفظ شود.

 

هم اکنون شاهد افزایش پرونده های مربوط به سرقت های اینترنتی توسط برخی نوجوانان هستیم.این نوجوانان قطعا بزهکار حرفه ای نیستند و با توجه به شرایط و در یک مقطع دست به رفتاری نادرست زده اند اما آیا نتیجه چنین اتفاقاتی ممکن است این باشد که قبح جرم میان اعضای خانواده و در مراحل بعد بین افراد جامعه از بین برود؟

 

وقتی چنین اتفاقاتی تکرار شود، تبعات منفی خواهد داشت.این که نوجوانی سراغ حساب بانکی پدرش می رود، قطعا یکباره این کار را نمی کند، بلکه قبل از آن مراحل دیگری وجود داشته و او بتدریج به این سمت رفته است، بنابراین امکان دارد گام به گام به سوی مراحل بعدی هم برود و همین رفتار را در جامعه تکرار کند. ما مواردی را داریم که نوجوان از اقوام خود و حتی دوستانش نیز سرقت کرده است. می توان گفت همه جرایم از محیط خانه به محیط اجتماع کشیده می شود و ما جرم اجتماعی فی البداهه نداریم مگر این که فرد از سلامت روان برخوردار نباشد یا این که جنون آنی به او دست بدهد.

 

دستبردهای اینترنتی فقط یکی از عوارض فراگیر شدن اینترنت است.در فضای مجازی ممکن است اتفاقات دیگری نیز برای کودک و نوجوان رخ بدهد و او را در معرض انواع آسیب های اجتماعی قرار دهد.

 

بخش عظیمی از موضوع فرهنگی است. فناوری وارد جامعه ما می شود اما فرهنگ استفاده از آن وارد نمی شود. مخالف ورود امکانات به جامعه نیستم اما این زمانی خوب است که فرهنگش هم با آن وارد شود یا حتی اگر بخواهیم بهتر رفتار کنیم، اول باید فرهنگسازی و بعد فناوری وارد شود اما در جامعه ما متاسفانه این روند کاملا معکوس است.یک فناوری ابتدا به صورت قاچاق و ممنوع وارد جامعه می شود و پس از استفاده، فرهنگ جدیدی برای آن به وجود می آید و بعد به فکر فرهنگسازی می افتیم. اول همه چیز را کتمان می کنیم و چشم مان را می بندیم و بعد از آن که فراگیر و آسیب رسان شد، تازه می پرسیم مثلا چرا اینترنت به جامعه ما لطمه می زند.برنامه هایی که روی تلفن همراه بچه ها وجود دارد مانند وی چت و برنامه های دیگر که هر روز هم یک مدل جدیدی از آن وارد می شود، همین طور است. چه خوب است قبل از ورود این سیستم ها به جامعه، خانواده ها نسبت به آنها آگاهی پیدا کنند و زمینه های فرهنگی ایجاد شود. حتی من به عنوان روان شناس و مشاور که قرار است با بچه های مردم در ارتباط باشم، بعضی سیستم ها را نمی شناسم و مراجعه کننده من که یک بچه چهارده ساله است، آن را به من معرفی می کند و نحوه استفاده از آن را آموزش می دهد. چطور می توان توقع داشت فرهنگی که توسط چهارده ساله های جامعه نسبت به فناوری ساخته می شود، فرهنگی بی آسیب باشد؟ در چنین مواردی آنقدر که مسئولان مقصرند والدین تقصیر ندارند. اینترنت، تلفن همراه، وی چت و... فی نفسه آسیب زا نیستند البته اگر بهینه استفاده شوند.

 

در بخشی از صحبت هایتان به گسترش ارتباطات اشاره کردید. همین مساله کار پیشگیری از آسیب های اجتماعی را برای خانواده ها سخت می کند.چون نوجوان بسادگی آنچه را که نباید از طریق دوستان به دست می آورد.

 

به همین دلیل است که کار مسئولان سخت شده است. اگر مسئولان اطلاع رسانی همگانی و زمینه سازی قبلی را برای هرکدام از این فناوری ها انجام دهند، می توان از مشکلات اینچنینی جلوگیری کرد. زمانی در مورد ایدز هم همین طور رفتار شد، اول چشم مان را روی آن بستیم و وقتی صحبت درباره آن شروع شد که کار از کار گذشته بود. در صورتی که اگر ما قبل از این که فناوری خاصی مساله ساز شود اطلاع رسانی کنیم، نحوه استفاده اصلاح خواهد شد. بنابراین نفی اولیه غلط است. از طرفی وقتی ما دیدیم یک فناوری آسیب زا شده، با آن برخورد می کنیم، مثلا وی چت را قطع کردند و به این ترتیب آنهایی را هم که در جریان چنین سیستمی نبودند، حریص کرد تا ببینند وی چت چیست. از طرفی باید توجه داشت در جامعه امروز اطلاعات سریع تر به دست بچه ها می رسد تا والدین. این کار مسئولان است که برای والدین اطلاع رسانی کنند.

 

بخشی از صحبت های شما به این برمی گردد که در گذشته چه کارهایی باید انجام می شد اما برای آینده چه باید کرد؟

 

متاسفانه ما می بینیم بعضی خانواده ها به این بهانه که با فناوری های جدید آشنایی ندارند، خودشان را کامل کنار کشیده اند. این رفتار آسیب زاست. بعضی خانواده ها هم خودشان پیشرو هستند که این رفتار هم آسیب زاست، مثلا مادری را داشتیم که از اس ام اس بازی بچه اش ناراحت بود وقتی با نوجوان صحبت کردیم، فهمیدیم خود مادر از صبح تا شب سرگرم وی چت است. در چنین مواردی الگوپذیری اتفاق می افتد. بنابراین هر دوی این روش ها غلط است.والدین نه باید خیلی خودشان را کنار بکشند و نه خیلی پیشرو باشند بلکه باید فناوری ها و کاربردهای آن را بشناسند. بنابراین بهتر است خانواده ها درباره وسایل و ابزارهای ارتباط جمعی اطلاعات کسب کنند تا فرزندان، والدین را خیلی ناآگاه فرض نکنند. وقتی فرزند بداند با والدینی طرف است که اگر دست از پا خطا کند متوجه خواهند شد، خودش را کنترل می کند. در واقع بهتر است اطلاعات زمینه ای را خود والدین به فرزندان بدهند. این کار بار بسیار مثبتی دارد.


برچسب‌ها: قبل از ورود فناوری باید فرهنگسازی کرد,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 16:31 | نویسنده : sara
کلید را از روی قفل بردارید!

 

حریم خصوصی و امنیت در شبکه های اجتماعی بسیار در هم تنیده و نزدیک هستند. برای مثال وقتی شما فرد غریبه ای را به عنوان دوست در شبکه های اجتماعی می پذیرید، علاوه بر حریم خصوصی، امنیت شما نیز به خطر می افتد...

 

همان طور که گفته شد ممکن است در یکسری دیالوگ، این دوست غریبه اطلاعاتی از شما به دست بیاورد و آدرس ایمیل شما را هم از طریق همین شبکه های اجتماعی داشته باشد. این فرد می تواند آدرس ایمیل شما را در صفحه اصلی ایمیل وارد کند و روی گزینه «فراموش کردن رمز عبور» کلیک کند. در این مرحله سیستم امنیتی ایمیل، پرسشی مانند نام معلم کلاس اول دبستان یا شغلی که دوست دارید یا... می پرسد. دوست غریبه با توجه به اطلاعاتی که از شما به دست آورده می تواند به این پرسش امنیتی پاسخ دهد و وارد ایمیل شما شود. به همین راحتی!

 راه هایی برای حفظ امنیت در شبکه های اجتماعی

 

حفاظت از شبکه های اجتماعی که روی سیستم های پردازش ابری زندگی می کنند دشوارتر از شبکه های دیگر است. شبکه های اجتماعی علاوه بر امکان به اشتراک گذاری اطلاعات با دوستان و دنبال کنندگان، محیط مناسبی برای ویروس ها و حملات سایبری نیز هستند، بنابراین اگرچه شبکه های اجتماعی محلی برای سرگرمی است اما خطرناک هم است. نمی توان از انواع شبکه های اجتماعی پرهیز کرد تا امنیتمان حفظ شود، اما می توان مواظب بود. پس هشدارهای زیر را جدی بگیرید.

 

ورود و خروج از اکانت های آنلاین

 

رایانه ای که از آن استفاده می کنید، پسوردها و سایر جزییات حساب کاربری شما را ذخیره می کند. هر چند این مساله مزایایی دارد و لازم نیست هر بار برای ورود به شبکه اجتماعی ای که از آن استفاده می کنید نام کاربری، رمز عبور و سایر مشخصات مورد نیاز را وارد کنید، اما فراموش نکنید این موضوع مانند بازی با آتش خطرناک است. در ساده ترین نوع تجاوز به حریم شخصی، هر کسی می تواند پشت رایانه شما بنشیند و در محیط مجازی به جای شما فعالیت کند. در موارد پیشرفته تر هر کسی که رایانه شما را هک کند، به اکانت های شما نیز دسترسی دارد بنابراین بهتر است راحتی را کنار بگذارید و بعد از هر بار استفاده از شبکه های اجتماعی کاملا از آنها خارج شوید یا به اصطلاح Logout کنید.

 

پروکسی مناسب انتخاب کنید

 

۹۰ درصد شبکه های اجتماعی در ایران فیلتر هستند. به همین دلیل کاربران مجبورند چه درست و چه غلط دست به دامن سرویس های ارائه دهنده پروکسی شوند. بهتر است در انتخاب پروکسی خود دقت کنید. بیشتر نرم افزارهای رایگان که خدمات پروکسی ارائه می دهند امنیت پایینی دارند و معلوم نیست آی پی آدرس دستگاه شما به دست چه کسانی می رسد.

 

 

از ایمیل های مختلف استفاده کنید

 

ایمیل شما دم دستی ترین حریم شخصی شما و البته بااهمیت ترین آنها در اینترنت است. به همین دلیل بیشترین آمار حمله و سوءاستفاده از اطلاعات شخصی مربوط به همین حساب کاربری می شود. بهتر است از بیش از یک آدرس ایمیل استفاده کنید. شما می توانید ایمیل های مختلفتان را برای کارهای مختلف دسته بندی کنید.

 

مراقب کرم های رایانه ای و تروجان ها باشید

 

به هر پیام و سرویسی که از سوی کاربران دیگر شبکه های اجتماعی به شما پیشنهاد می شود اعتماد نکنید. بعضی از خدمات شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها در دل خود، کرم ها و تروجان ها را نیز انتشار می دهند.

 

 

از رمز عبور روی دستگاه خود استفاده کنید

 

اگر از رمز عبور روی لپ تاپ یا تلفن همراه خود استفاده نمی کنید، مانند این است که خانه یا ماشین خود را بدون قفل کردن رها کنید. به این فکر کنید که گنجینه ای از اطلاعات شخصی خود را روی این دستگاه ها ذخیره کرده اید.


برچسب‌ها: کلید را از روی قفل بردارید!,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 16:20 | نویسنده : sara

 این روزها تعداد روبات‌ها کمتر از چیزی است که فکر می‌کردم و حتی دیدگاه‌های افراد کمی عقب‌تر از سرعت رشد تکنولوژی است.

بیل گیتس: اسنودن قهرمان نیست



بیل گیتس ۵۸ ساله نه‌تنها با ثروتی بالغ بر ۷۶ میلیارد دلار ثروتمندترین فرد دنیا است، بلکه انسان خوش‌بینی هم هست.
به عقیده او دنیا یک سیستم‌عامل عظیم است که فقط باید اشکال‌زدایی شود. این ایده محرک و انگیزه بخش باعث شده است تا او در سال‌های اخیر فعالیت‌های انسان‌دوستانه خود را گسترش دهد تا به این ترتیب کدهایی را که به حل مشکلات این سیستم‌عامل عظیم کمک می‌کنند، بیابد.

گیتس معتقد است که مشکلات ویندوز ۸، فقر جهانی یا تغییر آب و هوا تنها با یافتن ابزار درست حل می‌شوند. به این ترتیب است که بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس با۳۶ میلیارد دلار کمک نقدی برای حل مشکلات انسان‌های مختلف فعالیت می‌کند.
گیتس برای جمع‌آوری و دریافت کمک‏های مختلف در جهت برنامه‏های بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس تور رسانه‌ای برگزار کرده است و در آن با رسانه‌های مختلف صحبت می‌کند.

ثروتمندترین شخص دنیا اخیرا با مجله Rolling Stone مصاحبه‌ای انجام داده و در آن درباره تحولات دنیای تکنولوژی و همچنین شرکت مایکروسافت هم صحبت کرده است که آن را در اینجا می‌خوانیم:


• زمانی که مایکروسافت را تاسیس کردید، ایده‌ای داشتید که شاید عجیب به نظر می‌رسید. فکر می‌کردید زمانی می‌رسد که روی هر میز کار یک کامپیوتر باشد. حالا که بعد از ۴۰ سال به مایکروسافت برمی‌گردید شاهد این هستیم که نه تنها روی هر میز کار یک کامپیوتر هست، بلکه در جیب افراد هم کامپیوترهای

فکر می‌کنم جسارت مارک زوکربرگ در خرید WhatsApp نشانه هوشمندی است، اما قیمت این معامله بیشتر از مبلغی است که من فکرش را می‏‌کردم

شخصی کوچک وجود دارند و هر جای دیگری. بزرگ‌ترین غافلگیری برای شما که این ایده را تا به نتیجه رسیدن آن دنبال کردید، چیست؟
خب این خیلی جالب است از زمانی که کامپیوترها دستگاه‌های پیچیده‌ای بودند که بسیاری آن را نمی‌شناختند به زمانی برسی که کامپیوترها ابزاری برای زندگی روزمره باشند. این رویایی بود که می‌خواستم به حقیقت بپیوندد که البته هنوز بخش‌هایی از آن به واقعیت تبدیل نشده است. با این حال اما این روزها تعداد روبات‌ها کمتر از چیزی است که فکر می‌کردم و حتی دیدگاه‌های افراد کمی عقب‌تر از سرعت رشد تکنولوژی است.

• اگر نماد و نشانه‌ای از جایگاه امروزی سیلیکون ولی وجود داشته باشد، آن خرید ۱۹ میلیارد دلاری WhatsApp توسط فیس‌بوک است. فکر می‌کنید این معامله چه چیزی درباره اقتصاد جدید سیلیکون ولی چه پیامی دارد؟
این معامله به معنای آن است که مارک زوکربرگ می‌خواهد فیس‌بوک، فیس‌بوک آینده باشد. مارک درواقع با خودش می‌گوید من حاضرم ۱۹ میلیارد دلار برای خرید چیزی هزینه کنم که لزوما ممکن است هیچ مدل درآمدزایی نداشته باشد. فکر می‌کنم جسارت او نشانه هوشمندی است، اما قیمت این معامله بیشتر از مبلغی است که من فکرش را می‏‌کردم. این نشان می‌دهد که سرویس‏‌های مبتنی بر کاربران بسیار ارزشمند هستند. در آینده شاهد رونق بازار اپلیکیشن‌های ارتباطی مانند WhatsApp هستیم که در آن افراد برای ارتباط با یکدیگر تنها با متن محدود نبوده و می‌توانند عکس، فیلم بازی و حتی سندهای مختلف را به اشتراک بگذارند.

• ظاهرا گوگل هم به دنبال WhatsApp بوده است.
بله، مایکروسافت هم می‌خواست آن را بخرد و... نظری درباره قیمت ۱۹ میلیارد دلاری ندارم، اما این شرکت بسیار

انتشار اسناد محرمانه توسط اسنودن غیرقابل پیش‌بینی بود. اینکه او فکر می‌کند کار درستی انجام داده و به آگاهی بیشتر مردم کمک کرده است، نمی‌تواند دیدگاه درستی باشد. من از این عملکرد و دیدگاه بسیار متعجب شدم

ارزشمند است.

• شما درباره مارک زوکربرگ صحبت کردید. آیا وقتی به فعالیت‌های او نگاه می‌کنید، چیزی از خودتان را در او می‌بینید؟
بله، مطمئنا. ما هر دو تحصیل در هاروارد را ترک کردیم و هر دو دیدگاه‌های قوی و سرسختانه درباره آنچه نرم‌افزار می‌تواند انجام بدهد، داشتیم. من به او به خاطر شکل دادن به رابط کاربری در محصولاتش احترام می‌گذارم. او بیشتر از من می‌تواند طراحی یک محصول را مدیریت کند. من بیشتر در زمینه کدنویسی و معماری نرم‌افزارها فعالیت می‌کردم. اما شما می‌دانید که اینها تفاوت چندانی نیستند. من با معماری نرم‌افزارها شروع کردم، مارک با محصولات و استیو جابز با زیبایی‌شناسی.

• دلایل تغییر به سمت موبایل و رایانش ابری(کلاد) برای مایکروسافت چیست؟
آفیس و دیگر محصولات مایکروسافت که ما آنها را در دهه ۱۹۹۰ ساختیم و آنها را تا همین اواخر هم به‌روزرسانی کردیم. اما این جالب است که کارمندان مایکروسافت می‌گویند ما باید کمی ریسک کنیم و کارهای جدیدی انجام بدهیم؛ کاری که گوگل انجام داده است. بله آنها در زمینه رایانش ابری فعالیت‌های گسترده و موفقی داشته‌اند.

• واقعیت این است که جست‌وجوی اینترنت درآمد زیادی تولید می‌کند و وقتی شما پول زیادی دارید، می‌توانید به راحتی درباره ورود به بن‌بست‌ها هم تصمیم بگیرید.
مایکروسافت در دهه ۱۹۹۰ یک شرکت لوکس بود، اما شما می‌توانید چیزهایی به‌دست بیاورید که در مسیر گذشته‌تان نبوده است. ما فعالیت‌های زیادی در زمینه تلویزیون‌های تعاملی و کیف پول دیجیتال انجام دادیم که ممکن است برای حال حاضر چندان اهمیت نداشته باشند، اما در آن زمان استطاعت مالی ما تا این اندازه بود.

• وقتی مردم درباره رایانش ابری فکر می‌کنند، تنها دسترسی به اطلاعات و اسناد به ذهن‌شان نمی‌رسد، بلکه حریم شخصی هم برای آنها اهمیت دارد.
شاید از نظر بسیاری از

من و استیوجابز بسیار با یکدیگر متفاوت بودیم، اما هر دو ما در انتخاب افراد خوب و با دقت عمل می‌کردیم. هر دوی ما بسیار با انرژی و سخت‌کوش بودیم. ما شرکای خوبی در طراحی و ساخت نرم‌افزار اصلی و اولیه مک بودیم که بسیار جالب و تاثیرگذار بود

افراد با وجود دوربین در محیط‌های عمومی هم مخالفند، اما به نظر من چنین دوربین‌هایی به کاهش جرائم کمک زیادی می‌کنند. شهر لندن در این مورد نمونه خوبی است که با استفاده از چنین ابزارهایی توانسته جرائم در محیط‌های عمومی را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

• با این اوصاف فکر می‌کنید ادوارد اسنودن که ده‌ها هزار اسناد آژانس امنیت ملی آمریکا را افشا کرد، یک قهرمان است یا خیانتکار؟
به نظر من او قوانین را زیر پا گذاشته، بنابراین قطعا او را یک قهرمان نمی‌دانم. انتشار اسناد محرمانه توسط اسنودن غیرقابل پیش‌بینی بود. اینکه او فکر می‌کند کار درستی انجام داده و به آگاهی بیشتر مردم کمک کرده است، نمی‌تواند دیدگاه درستی باشد. من از این عملکرد و دیدگاه بسیار متعجب شدم.

• می‌خواهم از شما درباره استیو جابز بپرسم؛ آخرین باری که با او صحبت کردید، چه زمانی بوده است؟
حدود دو یا سه ماه پیش از مرگ جابز با او حرف زده بودم و بعد از آن نامه‌ای بلند برای او نوشتم که آن را در کنار تختش گذاشته بود. من و استیو همیشه با هم در تماس بودیم و در سال‌های اخیر معاشرت زیاد و البته خوبی با یکدیگر داشتیم؛ درباره همسر و زندگی ما صحبت می‌کردیم و البته درباره آنچه تکنولوژی به‌دست آورده یا به‌دست نیاورده است. من و استیو بسیار با یکدیگر متفاوت بودیم، اما هر دو ما در انتخاب افراد خوب و با دقت عمل می‌کردیم. هر دوی ما بسیار با انرژی و سخت‌کوش بودیم. ما شرکای خوبی در طراحی و ساخت نرم‌افزار اصلی و اولیه مک بودیم که بسیار جالب و تاثیرگذار بود، چون ما نیروهای بیشتر از اپل برای کار روی این موضوع داشتیم. اما ما بسیار ساده و بی‌تجربه بودیم. استیو به ما گفت که ماشین اولیه مک قرار است قیمت ۴۹۹ دلاری داشته باشد و ما بعدا متوجه شدیم که این ماشین ۱۹۹۹ دلار ارزش دارد. به هر حال پروژه مک یک تجربه باورنکردنی و عالی بود. در طول دو سال ما تمام وقت خودمان را صرف این پروژه کردیم و یک کار اسطوره‌ای را با همکاری یکدیگر انجام دادیم. استیو واقعا یک نابغه بود.


برچسب‌ها: بیل گیتس: اسنودن قهرمان نیست,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 16:9 | نویسنده : sara

 

گوگل ایرادهای امنیتی کروم را رفع کرد

 

شرکت گوگل موفق شد تا ایرادهای امنیتی موجود در مرورگر خود یعنی کروم را برطرف کند.


 این شرکت درحالی به سراغ این موضوع رفت که به صورت همزمان برای مسابقات هک قانونی برنامه‌ریزی می‌کرد و مسلما نتایج این مسابقات نیز تاثیر فراواینی بر آینده امنیتی محصولات گوگل خواهد داشته و موجب بهبود شرایط این محصولات، به‌خصوص سیستم عامل کروم و مرورگر کروم خواهد شد.

 


شایان ذکر است که محصولات فلش همیشه به عنوان یکی از رخنه‌پذیرترین موارد موجود در این مرورگر شناخته شده و در میان این حفره‌ها بیشتر آنها به این نرم‌افزار ها تعلق داشتند.
فلش پلیر در طول سال گذشته بارها به عنوان حفره نفوذ هکرها به مرورگرها مورد استفاده قرار گرفته بود، و این موضوع همچنان ادامه دارد.

سه عدد از این حفره‌ها توسط یک هکر کلاه سفید شناسایی شده بودند که جایزه ۸ هزار دلاری گوگل به او به عنوان قدردانی زحمات پرداخت گردید.
 


برچسب‌ها: گوگل ایرادهای امنیتی کروم را رفع کرد,

تاريخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393 | 16:8 | نویسنده : sara

 کمتر از یک ماه از عرضه نسخه 7.1 از سری سیستم‌عامل iOS می‌گذرد و در طول این مدت پیشرفت این سیستم‌عامل در کسب محبوبیت بسیار چشمگیر بوده است.

سیستم عامل جدید اپل به سرعت محبوب شده است



کمتر از یک ماه از عرضه نسخه 7.1 از سری سیستم‌عامل iOS می‌گذرد و در طول این مدت پیشرفت این سیستم‌عامل در کسب محبوبیت بسیار چشمگیر بوده است.
این سیستم عامل در میان کل سیستم‌های مورد استفاده در شبکه اینترنت به کمک دستگاه‌های موبایل موفق شده است تا ۵.۹ درصد از کل کاربران اپل را به خود جذب کند.
این موضوع در حالی است که سایر سیستم‌های عامل اپل نیز محبوبیت بالایی دارند ولی همچنان نسخه ۷7 iOS به برتری خود در بازار ادامه داده و نزدیک به ۸۰ درصد از کل کاربران اپل از آن استفاده می‌کنند.


این آمار در حالی موجبات خوشحالی اپل را فراهم ساخته است که این شرکت هنوز در نتایج خود افرادی را می‌بیند که از سیستم‌های عامل قدیمی‌تر از نسخه هفتم استفاده می‌کنند.
البته درصد این افراد چندان بالا نیست و به سختی ۱۱ درصد کل سیسیستم‌های عامل موبایل مورد استفاده در میان کاربران اپل به قبل از نسخه iOS 7 باز می‌گردد.


برچسب‌ها: سیستم عامل جدید اپل به سرعت محبوب شده است,

 تصور کنید پیامکی را که برای دوستتان که صاحب سیم‌کارت از اپراتور دیگری است، فرستاده‌اید، ام به صورت خودجوش محتوای پیامکتان تغییر می‌کند!

رد و بدل شدن پیامک‌های عجیب در شبکه اپراتورهای مختلف؛ تکلیف کاربران چیست؟!



طی روزهای اخیر مشترکانی که از شبکه یک اپراتور موبایل برای اپراتور دیگری پیامک ارسال کرده‌اند در موارد متعدد با مشکلاتی عجیب مواجه شده‌اند.

اگرچه مدتی است پیامک‌ها در اغلب موارد بدون ایجاد وقفه برای طرف مقابل ارسال می‌شوند، اما هم چنان در مواردی که پیامکی میان دو اپراتور مختلف ( میان خطهای ایرانسل، همراه اول و رایتل) ارسال شود مشکلاتی وجود دارد که طی روزهای گذشته حجم این مشکلات برای مشترکان به مراتب بیشتر از گذشته بوده است.


یکی از مشترکان در این باره می‌گوید: پیامکی را از خط خود برای یکی از دوستانم که صاحب سیم‌کارت اپراتور دیگری است ارسال کردم اما در نهایت تعجب متوجه شدم دو خط توضیح به متن پیامک من اضافه شده و فرد طرف مقابل پیامکی با محتوای متفاوت دریافت کرده است.

یکی از کاربران دیگر از این نکته گلایه دارد که پیامکی را که برای فردی ارسال کرده اما پیام او بدون محتوا و به شکل خالی به دست طرف مقابل رسیده است. در برخی موارد نیز مشاهده شده که کاربری پیامکی را ارسال می‌کند و فرد دریافت کننده پیامکی با متنی کاملا متفاوت دریافت می‌کند. متنی که حتی روح ارسال کننده پیامک هم از آن خبر ندارد.

بحث اختلال در پیامک‌ها و به خصوص میان دو اپراتور مختلف موضوع جدیدی نیست، اما این شکل اختلالات که طی روزهای گذشته حجم آن افزایش هم داشته موضوع نسبتا جدیدی به‌شمار می‌رود هرچند که ممکن است در گذشته مشترکان با چنین معضلی مواجه شده باشند اما فراگیری این موضوع همانند هفته‌های اخیر نبوده است. علاوه بر تمام این موارد گاه نیز پیش می آید که تاییدیه ارسال هم به دست مشترک ارسال‌کننده می‌رسد، اما طرف مقابل پیامکی را دریافت نمی‌کند.

با توجه به سوء تفاهم‌هایی که ممکن است ارسال پیامک‌های به این شکل ایجاد کند و هم چنین تبعات مختلف این موضوع لازم است که هرچه سریع‌تر این موضوع مورد توجه اپراتورهای تلفن همراه قرار گیرد.

در این میان با توجه به گستردگی شبکه و تعداد مشترکان، معمولا این نوع اختلالات در ارتباطاتی که میان مشترکان اپراتور‌های اول و دوم برقرار می‌شود، نمود بیشتری دارد، چراکه در هر صورت عمده سیم‌کارت‌های فعال بازار در اختیار این دو اپراتور قرار دارد.

اما مدیر اداره کل ارتباطات همراه اول در پاسخ به خبرنگار ایسنا درباره علت این موضوع تاکید کرد که شبکه پیامک همراه اول چنین مشکلی ندارد.

پیش از این علیرضا دزفولی - مدیر عامل ایرانسل - در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که این دست اختلالات به شبکه کدام اپراتور مربوط می شود گفته بود: در این بخش زمانی مشکلاتی در اپراتور اول کشور وجود داشت و این‌گونه اعلام شده بود که این اپراتور در حال به روز‌رسانی تجهیزات مربوط به بخش پیامک‌ها است. اکنون نیز وضعیت این بخش بهبود پیدا کرده اما هم‌چنان وقتی در شبکه درگیر می‌شوند برای ما امکان تضمین ضریب کیفی وجود ندارد.

وی در پاسخ به این‌که با این وجود پیش‌بینی شما این است که چند درصد مشکل به شبکه شما و چقدر آن به شبکه همراه اول برمی‌گردد گفته بود: می‌توان گفت که در زمینه‌ی تماس و پیامک‌ها اکثریت قریب به اتفاق اختلالات به اپراتور اول بازمی‌گردد و این مساله بارها هم به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات ارجاع داده شده و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است که در این جلسات هم این‌گونه اعلام شده که این اختلالات به همراه اول باز می‌گردد. اکنون نیز وضعیت این بخش‌ها بهبود پیدا کرده، اما با این وجود هم‌چنان مشکلاتی در این بخش دیده می‌شود.


برچسب‌ها: رد و بدل شدن پیامک‌های عجیب در شبکه اپراتورهای مختلف؛ تکلیف کاربران چیست؟!,

تاريخ : چهار شنبه 28 اسفند 1392 | 13:29 | نویسنده : sara

 در ۳۰ روز نخست از سال جاری میلادی میزان حملات DDoS نسبت به مدت مشابه از سال قبل ۳۷۱ درصد افزایش یافت.

رشد ۳۷۱ درصدی حملات DDoS در ۳۰ روز



طی چند ماه گذشته تعداد حملات DDoS در سراسر جهان افزایش قابل ملاحظه یافته است و بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از سوی مرکز امنیتی Prolexic Technologies، وسعت این حملات همچنان بیشتر می‌شود.


 ابزارهای DDoS استفاده از تمام پهنای باند را به‌راحتی فراهم می‌کنند و این امر مهم‌ترین دلیلی محسوب می‌شود که طی چند ماه گذشته تعداد این قبیل حملات افزایش یافته است.

"محمود سامی" مدیر مرکز Arbor Networks در خاورمیانه، پاکستان و افغانستان توضیح داد: «در سال ۲۰۱۴ میلادی شاهد آن هستیم که حملات به خطوط پهن‌باند با سرعت ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه به امری معمول تبدیل شده است.»

او در ادامه گفت: «در اواخر دسامبر ۲۰۱۳ گروهی از حملات بازتابی/تقویتی DDoS به وقوع پیوست که تمامی آنها برای از کار انداختن سرویس‌های ارایه دهنده بازی‌های رایانه‌ای اتفاق افتاد و تبعات فراوانی هم به همراه داشت.»

به گفته سامی، بیشتر حملات انجام شده در خاورمیانه با اهداف سیاسی انجام شده است و همچنان شاهد آن هستیم که این قبیل حملات با قوت انجام می‌شوند.


او در این خصوص گفت: «این اتفاق بسیار معمول است که همین امروز ببینیم یکی از سایت‌های دولتی در منطقه خاورمیانه با حمله DDoS مواجه شود و از کار بیفتد و در نهایت هکرها روی آن یک پیام سیاسی بنویسند.»

بررسی‌ها نشان داده است که در جریان وقوع حملات DDoS، شرکت‌های تجاری بر حسب نوع فعالیت خود می‌تواند ظرف یک ساعت بین ۱۰ هزار تا ۵۰ هزار دلار خود را از دست بدهند.

مرکز Arbor Networks در جدیدترین گزارش خود توضیح داد که در ۳۰ روز نخست از سال جاری میلادی میزان حملات DDoS نسبت به مدت مشابه از سال قبل ۳۷۱ درصد افزایش یافته است و اگر این فرآیند کنترل نشود، در ماه‌های پیش‌رو شاهد افزایش تعداد این حملات خواهیم بود.


برچسب‌ها: رشد ۳۷۱ درصدی حملات DDoS در ۳۰ روز,

تاريخ : چهار شنبه 28 اسفند 1392 | 13:22 | نویسنده : sara

 محدود ساختن اینترنت و استفاده از اپلیکیشن های موبایلی برای اقلیتی خوشحالی به بار می‌آورد و برای اکثریت، نارضایتی.



 فیلترینگ، نامی آشنا برای ایرانیان است، تاکنون هر کاربر ایرانی اینترنت بدون شک بارها و بارها به صفحه پیوندها هدایت شده است. این روزها اما، هر جا نام فیلترینگ برده می‌شود بی اختیار برخی کاربران به یاد فیس‌بوک می‌افتند و از فیس‌بوک بازی مسئولین ایرانی در حالی که این شبکه اجتماعی فیلتر است، تعجب می‌کنند.

فیس‌بوک مقامات ایرانی حتی باعث تعجب اروپایی‌ها نیز شده، یکی از وزرای خارجه اروپایی که اخیراً به ایران آمده بود، بعد از بازگشت نوشته: در ایران اتفاق شگفتی افتاده است، مسئولان ارشد کشور صفحه فیس‌بوک را غیرقانونی اعلام و فیلتر کرده‌اند، اما همان مسئولان خودشان با فیلتر شکن وارد فیس‌بوک شده‌اند و صفحه باز کرده‌اند و با مردمی که آن‌ها هم با فیلترشکن وارد فیس‌بوک می‌شوند، ارتباط برقرار می‌کنند!

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد یکی از مسئولین ایرانی است که صفحه فیس‌بوک دارد، وی در گفتگوی با شبکه الجزیره و در پاسخ به اینکه آیا شما با عضویت در فیس‌بوک و استفاده از آن قانون را نقض نکرده‌اید؟ آیا این کار غیرقانونی نیست؟ می‌گوید : در ایران برخی معتقدند که این نوعی قانون شکنی است چون فیس‌بوک در ایران فیلتر شده است. اما به هر حال ما سعی می‌کنیم که قانون را حفظ بکنیم . حیرت انگیز تر از این پاسخ تاکنون هیچ کس نشنیده است، آقای وزیر توضیح نداده که چگونه با قانون شکنی و گذر از فیلتر می‌خواهد قانون را حفظ کند.

علی جنتی در ادامه می‌گوید : بر اساس برخی آمارهایی که ما داریم الآن چهار میلیون نفر از ایرانی‌ها عضو فیس‌بوک هستند. اما این آمار وزیر ارشاد با دیگر آمارها در تضاد است، بنا بر آماری که پایگاه World Internet Stats منتشر کرده، جمعیت کاربران فیس‌بوک در خاورمیانه در حدود ۲۳ میلیون نفر اعلام شده است که کاربران ایرانی ۴۶ درصد آن را تشکیل می‌دهند. بنابراین آمار کاربران ایرانی رقمی در حدود ۱۱ میلیون نفر می‌شود.

همچنین بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده از سوی سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت کشور، ۴۰ میلیون و ۷۱۸ هزار و ۷۴۰ کاربر اینترنت در ایران وجود دارند که با توجه به جمعیت ۷۵ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۶۶۹ نفر در کشور، ضریب نفوذ اینترنت تا پایان نیمه اول امسال ۵۴.۱۸ درصد برآورد می‌شود؛ در همین حال تعداد مشترکان اینترنت در ایران نیز ۲۶ میلیون و ۶۷۶ هزار و ۹۴۸ مشترک اعلام شده است. با این رقم، می‌توان گفت که کاربران ایرانی عضو فیس‌بوک بیش از ۴ میلیون نفر هستند.

فیلترینگ بی ضابطه که دایره آن حتی سایت‌های علمی را در برگرفته باعث شده بیشتر ایرانیان با استفاده از فیلترشکن هر روزه تمرین قانون شکنی کنند. نکته مهم این سوال است که این تمرین‌های قانون گریزی که مسئولان مسبب آنند چه بلایی بر سر جامعه می‌آورد؟ در اینجا قصد دفاع از رفع فیلتر فیس‌بوک نیست بلکه روی سخن در اینجا بر فیلترینگ بی ضابطه است.
محدوده فیلترینگ این روزها فراتر از اینترنت رفته و نرم افزارهای موبایل را نیز در بر گرفته است. بعد از فیلتر شدن وی چت، این روزها خبرها حکایت از فیلترینگ واتس آپ دارد و برخی رسانه‌ها همانند فراهم آوردن زمینه برای فیلترینگ وی چت، در حال آماده کردن اذهان برای فیلترینگ واتس آپ هستند. فیلتر شدن سایت اینترنتی اپلیکیشن واتس آپ، احتمال فیلتر شدن این اپلیکیشن موبایلی در روزهای آینده را تشدید کرده است.

باز هم تجربه فیلتر شدن وی چت پیش روی ماست، وزیر ارتباطات بعد از فیلترینگ وی چت توپ را به زمین شورای فیلترینگ انداخت و گفت: ما هیچ ارتباطی به فیلتر وی چت نداریم و فقط یک عضو از اعضای دوازده‌گانه هستیم، بعد از فیلتر شدن وی چت دولت‌مردان یکی پس از دیگری از وزیر ارشاد گرفته تا فرمانده نیروی انتظامی همگی مخالفت خود را با فیلتر کردن این اپلیکیشن اعلام کردند. اما نکته جالب اینکه در جلسه ای که در نهایت به فیلتر شدن وی چت ختم شد همین افراد و یا نماینده های آن‌ها به مسدود کردن این اپلیکیشن رای مثبت داده بودند.

کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نیز در رابطه با علت فیلتر کردن وی چت اعلام کرد: نرم‌افزار وی‌چت به یک دلیل عمده یافتن مکان جغرافیایی افراد با امکان Nearby مسدود شد، این دلیل اما پذیرفتنی نیست چون ویژگی People Nearby می‌تواند توسط تنظیمات کاربر در بخش location Service برای نرم‌افزار وی‌چت غیرفعال کرد. با غیرفعال شدن این گزینه امکان ردیابی مختصات جغرافیایی لغو می‌شود که در نتیجه امکان shake و People Nearby غیر فعال خواهد شد. پس باید دنبال علت‌های دیگری بگردیم.

بنابر یک گزارش رسمی ۴۸ ساعت بعد از فیلتر کردن وی چت، ۴۱ درصد از ۴ و نیم میلیون نفر استفاده کننده از وی چت، روی گوشی موبایل خود فیلتر شکن نصب کردند. حال باید دید چه کسانی از فیلترینگ در محیط اینترنت و فیلتر اپلیکیشن های موبایلی منتفع می‌شود.
با از کار افتادن فیلترشکن رایگان سایفون، ایرانیان امروز برای دور زدن فیلترینگ باید یک وی پی ان خریداری کنند. در حال حاضر اشتراک یک ماهه ارزان‌ترین وی پی ان ۴ هزار تومان است که البته این فیلترشکن ارزان توانایی گذر از فیلتر فیس‌بوک و توییتر را ندارد و باید سرویس‌هایی مانند کریو، تونل پلاس و ... را خریداری کرد که به مراتب گران‌تر هستند.

اگر آمار وزیر فرهنگ را در ارتباط با ایرانیان عضو فیس‌بوک درست فرض کنیم و با توجه به قیمت ارزان‌ترین فیلتر شکن، در حال حاضر فقط کاربران ایرانی عضو فیس‌بوک ماهانه ۱۶۰۰۰۰۰۰۰۰۰ (شانزده میلیارد تومان) ناقابل به جیب فروشندگان فیلترشکن می‌ریزند. اما اگر تعداد کاربران ایرانی فیس‌بوک را ۱۱ میلیون نفر در نظر بگیریم، این رقم به ماهانه ۴۴ میلیارد تومان می‌رسد. نکته قابل توجه اینکه این ارقام فقط برای کاربران فیس‌بوک است.

اما با این فیلترینگ گسترده کنونی که حتی سایت‌های علمی را نیز در برگرفته، اگر بگوییم نصف کاربران اینترنت در ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند، مبلغی که ماهانه نیمی از کاربران ایرانی اینترنت بابت گذر از فیلترینگ می‌پردازند، چیزی حدود ۱۰۰ میلیارد تومان می‌شود.
همان‌طور که اشاره شد ۴۸ ساعت بعد از فیلتر کردن وی چت، ۴۱ درصد از ۴ و نیم میلیون نفر استفاده کننده از وی چت یعنی یک میلیون و ۸۴۵ هزار نفر، روی گوشی موبایل خود فیلتر شکن نصب کردند. در حال حاضر میانگین قیمتی فیلترشکن های سرویس موبایل چیزی حدود ۶ هزار تومان است، با این حساب فقط در ۴۸ ساعت اولیه ۱۱ میلیارد و هفتاد میلیون تومان توسط کاربران اپلیکیشن موبایلی وی چت فیلتر شکن خریداری شده است.

با این حساب گروه اولی که از فیلترینگ چه در اینترنت و چه موبایل سود می‌برند، فیلترشکن فروشان هستند. این سؤال اینجا مطرح می‌شود که اساساً این فیلتر شکن فروشان چه کسانی هستند که نه تنها سایت‌هایشان فیلتر نیست، بلکه برای خود حساب بانکی دارند و فروش آنلاین انجام می دهند؟ آیا شناسایی این افراد توسط پلیس سخت است یا اراده و قصدی برای شناخت و برخورد با آن‌ها نیست؟

گروه دیگری که از فیلترینگ و به خصوص مسدود شدن اپلیکیشن های موبایلی منتفع می‌شوند، اپراتورهای تلفن همراه هستند. طبیعتاً با فراگیر شدن استفاده از این اپلیکیشن های موبایلی، برقراری ارتباط که تنها هزینه اندک اینترنت را برای کاربر در پی دارد، میزان استفاده مردم از پالس‌های گران قیمت خطوط تلفن همراه به شکل گسترده‌ای کاسته می‌شود؛ امری که در ماه‌های اخیر مشهود بود و به سرعت نیز در حال توسعه نفر به نفر است و طبیعتاً بخشی از هزینه های زندگی مردم و البته عدد بسیار بزرگی از درآمد اپراتورهای تلفن همراه را کاهش می‌دهد.

محدود ساختن اینترنت و استفاده از اپلیکیشن های موبایلی برای اقلیتی خوشحالی به بار می‌آورد و برای اکثریت، نارضایتی. نکته دیگر توجیه این فیلترینگ تحت عنوان حریم خصوصی و مسائل شرعی، قطعاً توجیه نادرستی است. به طور مثال اگر فیلترکنندگان نگران حریم خصوصی و اطلاعات مردم هستند در وهله اول باید نگران اطلاعات خود باشند، چون طبق گفته دبیر شورای عالی فضای مجازی، میزبانی ۴۰ درصد سایت‌های دولتی در خارج از کشور است. حال باید دید اطلاعات چند دانشجو و دوست مهم‌تر است یا اطلاعات دولتی؟

قطعاً اغلب ایرانیان از فیلترینگ سایت‌های غیر اخلاقی و ضد انقلاب استقبال و حمایت می‌کنند، اما دایره فیلترینگ روز به روز بزرگ‌تر می‌شود. توجیه فیلترینگ تحت عنوان مسائل شرعی ماحصلی جز دین گریزی ندارد.
 

برچسب‌ها: ایجاد درآمد میلیاردی برای کاسبان فیلترینگ,

تاريخ : چهار شنبه 28 اسفند 1392 | 13:20 | نویسنده : sara

 مقرر شد نمایندگی مذکور پس از اعمال تنظیمات و تغییرات لازم از تاریخ ۱۳۹۳/۱/۱۶ سرویس مذکور را در اختیار کاربران ایرانی قرار دهد.

وزیر ارتباطات به نمایندگی سامسونگ در ایران تذکر داد



وزیر ارتباطات ضمن انتقاد از عدم دسترسی کاربران ایرانی به برنامه‌های سامسونگ، به نماینده این شرکت در ایران مهلت داد تا برای حل این مشکل اقدام کند.


 محمود واعظی دراین باره اظهار کرد: مدتی است که امکان استفاده از Samsung apps برای خریداران گوشی سامسونگ مقدور نیست، با توجه به اینکه حمایت از حقوق مصرف کنندگان یکی از برنامه‌های اصلی بنده است، مراتب از طریق مذاکره نماینده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با نمایندگی سامسونگ پیگیری شده و با توجه به بهبود فضای حاکم بر کسب و کار شرکت‌های بین‌المللی در کشور، رفع موانع موجود و میزان قابل توجه سهم بازار گوشی سامسونگ، مقرر شد نمایندگی مذکور پس از اعمال تنظیمات و تغییرات لازم از تاریخ ۱۳۹۳/۱/۱۶ سرویس مذکور را در اختیار کاربران ایرانی قرار دهد.

شرکت سامسونگ پیش از این در اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرده بود که فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل را در ایران می‌بندد.

سامسونگ به مشتریان خود در ایران اطلاع داده بود که از ١ خرداد (٢٢ مه) دیگر به فروشگاه آنلاین برنامه‌های موبایل سامسونگ دسترسی نخواهند داشت و به آنان توصیه کرده بود که پیش از آن تاریخ نرم‌افزارهای مورد نظرشان را به‌روز کنند.

شرکت سامسونگ البته بابت این مسئله از مشتریان ایرانی خود عذرخواهی کرده و یادآور شده بود به دلیل موانع قانونی ناگزیر به اعمال چنین محدودیتی است.

پیش از این شرکت‌هایی چون گوگل، اپل و مایکروسافت نیز محدودیت‌هایی برای دسترسی کاربران ایرانی به محصولات خود اعمال کرده‌اند. البته سامسونگ برخلاف این شرکت‌ها در ایران نمایندگی فعال دارد و خدمات خود را به مشتریان ایرانی ارائه می‌دهد.
 

 


برچسب‌ها: وزیر ارتباطات به نمایندگی سامسونگ در ایران تذکر داد,

تاريخ : چهار شنبه 28 اسفند 1392 | 13:16 | نویسنده : sara
8oot-Logo-Changer_Testing-Mode

اولین تصویری که هنگام بالا آمدن ویندوز ۸ و ۸٫۱ روی صفحه نمایش ظاهر می شود، لوگوی ویندوز است. تغییر این لوگو برای تنوع برای برخی جالب است. در این آموزش روش تغییر این لوگوی را برای شما آماده کرده ایم.

 نرم افزارهای زیادی برای این کار وجود دارد اما هنوز نرم افزار قدرتمندی برای ویندوز ۸ و ۸٫۱ عرضه نشده است به جز نرم افزار ۸oot Logo Changer. استفاده از این نرم افزار بسیار راحت است اما یک سری تنظیمات ریز دارد که باید دقت کرد.

در حین دانلود این برنامه پیشنهاد می شود که یک سری نرم افزار جانبی نیز بر روی سیستم شما نصب شود که به راحتی می توانید آنها را غیر فعال کنید. (البته لینکی که ما به شما ارائه می کنیم اینگونه نیست).

 8oot-Logo-Changer_Setup

صفحه اصلی این نرم افزار دارای دو تب است. Bitamps و Testmode. در مرحله اول شما باید تصویری را که می خواهید جایگزین لوگوی بوت ویندوز شود وارد نرم افزار کنید. بر گزینه Load Picture پایین صفحه نرم افزار کلیک کنید و تصویر مربوطه را انتخاب کنید.

 8oot-Logo-Changer

اگر از ویندوز ۸٫۱ استفاده می کنید باید Test Signing در تب Testmode را با استفاده از گزینه Turn it ON or OFF فعال کنید (turn on کنید). انجام ندادن این کار باعث می شود هیچ تصویری هنگام بوت نمایش داده نشود. پس از انجام این کار مجددا به تب Bitamps بازگردید.

 8oot-Logo-Changer_Testing-Mode

با فرض اینکه تصویر را وارد نرم افزار کرده اید، می توانید از تصویر وارد شده بخشی را که می خواهید به عنوان لوگو نمایش داده شود را با موس انتخاب کنید. بعد از آن دکمه فلش در زیر Edited pictures را زده تا ۶ فایل BMP در کادر کناری ایجاد شود.

مرحله بعد ایجاد یک فایل bootres.dll برای نمایش لوگوی جدید است. اما قبل از این کار، گزینه Backup را زده تا نسخه اصلی فایل bootres.dll (مربوط به لوگوی اصلی بوت ویندوز) را بک آپ گیری کند. اگر خواستید لوگوی اصلی ویندوز در مرحله بوت نمایش داده شود این فایل به درد می خورد. بعد از گرفتن بک آپ دکمه Generate bootres.dll را زده و پس از آن Apply را بزنید.

 8oot-Logo-Changer_Edit

هنگامی که پنجره هشدار زیر را دیدید، Yes را بزنید و سیستم را ری استارت کنید تا تغییرات اعمال شود.

 8oot-Logo-Changer_Security

توجه کنید اگر گزینه Test Signing را در مراحل قبل ON  کرده باشید، یک واترمارک با عنوان Test Mode روی دسکتاپ نمایش داده می شود. برای پنهان کردن آن، نرم افزار را مجددا باز کنید، به تب Testmode رفته و گزینه Backup shell32.dll.mui و Backup basebrd.dll.mui را بزنید تا نسخه اصلی این فایل ها را بک آپ بگیرید. بعد از آن هر دو گزینه Patch مربوطه را بزنید. سپس Restart Explorer را بزنید تا آن واتر مارک روی دسکتاپ ناپدید شود.

 8oot-Logo-Changer_Testmode

برای دانلود برنامه ۸oot Logo Changer کلیک کنید.


برچسب‌ها: آموزش تغییر تصویر بوت ویندوز ۸,

تاريخ : چهار شنبه 28 اسفند 1392 | 13:13 | نویسنده : sara
 

شرکت VideoLAN اعلام کرده است که VLC پلیر، یکی از محصولات این شرکت، را برای ویندوز ۸ تولید و عرضه کرده است.

vlc-media-player  VLC یکی از نرم افزار های اجرای فایل‌های ویدئویی جایگزین نرم افزارهای استاندارد ویندوز است که از محبوبیت قابل قبولی در بین کاربران برخوردار است.

شرکت تولید کننده این نرم افزار اعلام کرده است که نسخه بتا VLC را برای ویندوز ۸ نسخه های مترو و مدرن آن تولید کرده است.

بر اساس اعلام مقامات شرکت VideoLAN یکی از مزیت های این نرم افزار اجرای بسیاری از فرمت های ویدیویی است که نرم افزارهای مشابه استاندارد ویندوز قادر به اجرای آنها نیستند.

از جمله فرمت های قابل اجرا توسط این نرم افزار می توان به mkv، فایل های متروسکا و فایل های تصویری H.264 اشاره کرد.

تنها مشکلی که در عرضه این نرم افزار به آن اشاره شده است این نکته است که VLC تنها سیستم عامل‌های با ساختار x86 و x86_64 را پشتیبانی می کند و سیستم های با پایه ARM را پپشتیبانی نمی کند. بنا به گفته این شرکت، کارشناسان آن در حال طراحی این نرم افزار برای نصب بر روی سیستم های با پایه ARM هستند.


برچسب‌ها: VLC پلیر ویندوز ۸ عرضه شد,

تاريخ : چهار شنبه 28 اسفند 1392 | 12:53 | نویسنده : sara

شرکت اچ‌تی‌سی جدولی ارایه کرده که جایگاه این شرکت را در موسیقی موبایلی دنیا نشان می‌دهد.

 بر اساس جدول ارایه شده توسط اچ‌تی‌سی، از رادیو ترانزیستور این شرکت در سال ۱۹۵۴ گرفته تا دستگاه پخش کننده دیسک‌های فشرده سال ۱۹۸۴، گوشی‌های هوشمند ۲۰۰۷ و سر‌انجام HTC One، همه نقشی در موسیقی موبایلی دنیا داشته‌اند.

htc
اچ‌تی‌سی در ساخت محصولات موبایلی جدید خود از فناوری BoomSound در بلندگوهای این دستگاه‌ها استفاده می‌کند. البته این شرکت تایوانی سال گذشته در ساخت گوشی One از این فناوری به شکل دیگری استفاده کرد و نمونه ارتقا یافته آن در سالجاری میلادی ارایه می‌شود.

اچ‌تی‌سی قصد دارد گوشی جدید One را که شایع شده بود قرار است با نام M8 وارد بازار شود، اواخر ماه جاری میلادی عرضه کند.
این گوشی قرار است همزمان در ۱۱۰ کشور دنیا توسط اپراتورهای بزرگ ارایه شود.


برچسب‌ها: جایگاه اچ‌تی‌سی در موسیقی موبایلی دنیا,

تاريخ : سه شنبه 27 اسفند 1392 | 13:18 | نویسنده : sara

برچسب‌ها: با ۵ اپلیکیشن جدید گوگل آشنا شوید,

تاريخ : سه شنبه 27 اسفند 1392 | 13:15 | نویسنده : sara

زمان سنج (تایمر) گوگل که از سال ۲۰۱۳ میلادی غیرفعال شده بود، مجددا فعال شد و این ویژگی به صفحه جست و جوی گوگل بازگشت.

 امکان استفاده از تایمر این موتور جست‌وجوگر از ماه آگوست سال گذشته میلادی (مردادماه ۱۳۹۲) به‌طور ناگهانی از بین رفت، اما این ویژگی به تازگی به صفحه جست‌وجوی گوگل بازگشته است.

Timer

به گزارش سی نت (CNet)، تایمر برای کسانی طراحی شده است که هنگام استفاده از اینترنت برای انجام هر گونه اموری نیاز به یک زمان‌سنج دارند.

برای استفاده از این ویژگی تنها کافی است که در نوار جست و جوی گوگل کلمه تایمر (Timer) را تایپ و سپس روی شکل تایمر حاصل از جست‌وجو کلیک کنید.

دو امکان استارت (Start) و ری ست (Reset)به شما امکان کنترل‌های اولیه این تایمر را می‌دهد. همچنین شما می‌توانید با کلیک روی عدد پنج دقیقه که پیش فرض این تایمر است، تایمر خود را تا ۹۹ ساعت تنظیم کنید.

در عین حال با کلیک کردن روی گزینه استارت (Start)یک نوار آبی در زیر تایمر نیز به صورت گرافیکی میزان زمان مصرف شده را در اختیار شما می‌گذارد.

فعال بودن بلندگو نیز در پایان زمان تنظیم شده برای تایمر، به صورت صوتی به شما هشدار خواهد داد.

گزینه تایمر در گوگل فارسی عمل نمی‌کند و برای استفاده از این گزینه شما باید از گوگل انگلیسی استفاده کنید.

گوگل (Google) یک شرکت سهامی عام است که در زمینه جست‌وجوی اینترنتی، رایانش ابری و تبلیغات فعالیت می‌کند.


برچسب‌ها: زمان‌سنج گوگل مجددا فعال شد,

تاريخ : سه شنبه 27 اسفند 1392 | 13:14 | نویسنده : sara

 در این شیوه، کلمه عبور به دو بخش مجزا تقسیم می‌شود.

ابداع شیوه جالبی برای ساخت کلمات عبور مقاوم

 این شیوه که p-CAPTCHA نام دارد، توسط پژوهشگران موسسه آلمانی Max Planck Institute for the Physics of Complex systems و شرکت تحقیقاتی Axioma Research معرفی شده است.

حرف p در ابتدای واژه CAPTCHA، به لغت کلمه عبور (password) اشاره می‌کند.

این شیوه که به نظر می‌رسد از ضریب اطمینان بسیار بالایی برخوردار است، با بخش‌بندی کردن حروف کلمه عبور به دو قسمت «آسان» و «سخت» کار می‌کند.

کاربر باید بخش آسان را به خاطر بسپارد.

استفاده از بخش سخت کلمه عبور هم به یک اپلت جاوا واگذار می‌شود.

اپلت جاوا یک کپچا برای قسمت دشوار کلمه عبور ایجاد می‌کند.

به عبارت دیگر بخش ثانویه کلمه عبور، به یک تصویر کپچا تبدیل می‌گردد.

در ادامه p-CAPTCHA به صورت رمز درآمده و قسمت آسان کلمه عبور را به کار می‌گیرد.

خلاصه مراحل به این ترتیب است که کاربر برای وارد کردن کلمه عبور خود، کافی است بخش اولیه و آسان رمز عبور را وارد نماید.

سپس با ظاهر شدن p-CAPTCHA، باید تصاویر به نمایش درآمده را در کادر مربوطه درج کرده و به این ترتیب با شیوه‌ای غیرقابل دسترس، کلمه عبور نوشته می‌شود و کاربر می‌تواند به فایل یا بخش محافظت‌شده دست یابد.

این کلمات عبور به خوبی در برابر حملات موسوم به brute-force مقاوم است.

یادآور می‌شود کپچا همان خطوط کج و معوجی است که معمولاً به هنگام نظر دادن در یک سایت یا مشارکت در یک تالار گفتگوی اینترنتی نمایان می‌شود و کاربر باید برای ورود به مرحله بعد، آن خطوط و نوشته‌ها را دقیقاً در کادر مربوطه تایپ کند.

کپچا راهکاری برای مقابله با عملکرد نرم‌افزارهای مخرب است چرا که فقط یک انسان می‌تواند این نوشته‌ها و در واقع معماها را حل کند، نه یک رایانه.
 در این شیوه رمزنگاری، از الگوریتم AES نیز استفاده می‌شود و همین امر ضریب اطمینان آن را افزایش می‌دهد.

گفته می‌شود تا کنون هیچ حمله‌ای علیه الگوریتم AES صورت نگرفته‌ و هیچ ضعف تئوریکی در این الگوریتم شناخته نشده است.


برچسب‌ها: ابداع شیوه جالبی برای ساخت کلمات عبور مقاوم,

تاريخ : سه شنبه 27 اسفند 1392 | 13:13 | نویسنده : sara

 مهاجم می‌تواند با عبور از قفل صفحه نمایش به داده‌های موجود بر روی صفحه home دسترسی یابد.

نقص امنیتی در قفل صفحه نمایش گلكسی نوت II



مهاجمان قادر هستند از قفل صفحه نمایش گوشی هوشمند گلكسی نوت II سامسونگ عبور كنند. این نقص امنیتی به مهاجم اجازه می‌دهد كه PIN code، كلمات عبور طولانی و حتی ویژگی بازگشایی قفل از طریق بررسی چهره را دور بزند. 


هنوز مشخص نیست كه این نقص امنیتی به این دستگاه سامسونگ، پلتفورم اندروید و یا هردو مربوط است. 

اما به هر حال ممكن است این نقص محدود به نوت II سامسونگ یا اندروید ۴.۱.۲ نباشد و كاربران و مدیران IT باید دستگاه‌های خود را تست نمایند. 

مهاجم می‌تواند از طریق صفحه نمایش قفل شده، دكمه تماس‌های اضطراری را فشار دهد. سپس با فشرده نگاه داشتن دكمه home، صفحه home قفل نشده برای مدت كوتاهی نمایش داده می‌شود. 

این برای مشاهده چیزهایی كه بر روی صفحه home قرار دارند كافی است. 

تغییر نرم‌افزار قفل صفحه نمایش نیز درصورتی‌كه همچنان دسترسی به شماره‌گیر اضطراری را داشته باشد تأثیری در حل این مشكل ندارد. 

چند هفته پیش نقص امنیتی مشابهی در قفل صفحه نمایش آیفون اپل كه iOS ۶.۱ را اجرای می‌كند نیز كشف شده بود. اما برخلاف اپل، هنوز ترمیمی برای مشكل گلكسی نوت II عرضه نشده است.


برچسب‌ها: نقص امنیتی در قفل صفحه نمایش گلكسی نوت II,

تاريخ : سه شنبه 27 اسفند 1392 | 13:11 | نویسنده : sara

 دستگاه های سامسونگ گلكسی دارای یك رخنه امنیتی می باشد كه می تواند منجر به دسترسی از راه دور به داده های دستگاه شود.

كشف یك راه نفوذ مخفی در دستگاه های سامسونگ گلكسی


یك توسعه دهنده سیستم های نرم افزاری مدعی است كه دستگاه های سامسونگ گلكسی دارای یك رخنه امنیتی می باشد كه می تواند منجر به دسترسی از راه دور به داده های دستگاه شود.


 گروه Replicant اعلام كرد كه رخنه ای را دستگاه های خاص سامسونگ كشف كرده است كه به مهاجم اجازه می دهد تا دسترسی خواندن، نوشتن و حذف كردن فایل ها را بر روی حافظه گوشی بدست آورد.

علاوه بر این، این گروه اظهار داشت كه این رخنه به مهاجم حق دسترسی كافی برای دسترسی به داده های شخصی كاربر و تغییر آن ها را می دهد.

روز چهارشنبه جزئیات این مساله در پستی توسط Paul Kocialkowski توضیح داده شد. Kocialkowski گفت: این مشكل در استفاده از دو پردازنده در دستگاه های موبایل قرار دارد.

پردازنده برنامه های كاربردی، سیستم عامل اصلی دستگاه را اجرا می كند در حالی كه پردازنده دیگر برای مدیریت ارتباطات دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد.
مشكل در پردازنده دومی قرار دارد. گروه Replicant اظهار داشت در دستگاه های سامسونگ برای مدیریت تمامی ارتباطات از یك نرم افزار اختصاصی استفاده می شود و این نرم افزار برای دسترسی به داده های كاربر یك راه نفوذ مخفی دارد.

در صورتیكه مودم این نرم افزار اختصاصی را اجرا كند و بتوان از راه دور كنترل آن را بدست آورد، این راه نفوذ مخفی به مهاجم اجازه می دهد تا به داده های تلفن همراه دسترسی یابد حتی در حالتی كه مودم ایزوله شده باشد و مهاجم نتواند به صورت مستقیم به دستگاه ذخیره سازی دسترسی داشته باشد.

با توجه به ادعاهای گروه Replicant، دستگاه های ساموسنگ Nexus S، Galaxy S، S۲ و S۳ و هم چنین Galaxy Tab ۲ ۱۰.۱ تحت تاثیر این آُسیب پذیری قرار دارند. در حال حاضر شركت سامسونگ نظر خود را در رابطه با این مساله بیان نكرده است.

برچسب‌ها: كشف یك راه نفوذ مخفی در دستگاه های سامسونگ گلكسی,

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 41 صفحه بعد